StarFox_N slobodno piši o bojama kose, nemam problema s time. Doduše, mislim da je Ubisoft kudikamo više sjebao copy-paste u gameplay dizajnu, nego li određeni kulturološki smjer dizajna likova.

Mislim da se većina nas ovdje može složiti s opisom Ubisoftove igre kao nešto što sam već odigrao 20 puta u zadnjih 10 godina, plitko je i kvalitetno poput fast fooda pa konzumiram sve manje jer pazim na usporeni metabolizam i čuvam novce za nešto kudikamo bolje.

Dok ne riješe taj brending, ne vidim da će im cijena dionica ići prema gore na duži period.

Brijac

To BlackRock i Vanguard godinama rade (Short trade<>Long trade), njima je bitan samo profit a katalizator manipulacije je isforsirana "inkluzivnost" i uvođenje razdora među gamerima sa potporom YT clickbaitera, ništa novo pod corpo-suncem a takva je i politika…zato vecina studija ala Ubisoft s vremenom proguta ili razgradi ulagacka "crna rupa" a Kinezi su sve utjecajniji u industriji…BioWare pod EA je isto postao "razgrađen"…

Nadam se da ce neki Sony studiji i CD Projekt Red ostati na razini…indie studiji sa oldskul gardom/velikanima imaju dobre projekte u izradi a Ubisoftu sve najbolje, ocekuje se kreativnost u Far Cry 7.

Ekipa, kaj se tiče ovih silnih teorija zavjere s kojima više-manje zagadite već svaki drugi topic, ima jedna dobra izreka ovdje na sjeveru:

Kaj je preveč, niti s kruhom neje dobro.

😉

Oh ne, baš mi je žao što im ide loše. Kako igrači nisu prepoznali tako kvalitetne i zabavne igre.

nisam ni pokušao, jedino sam gledao da odigram do kraja sve te ekspanzije.

Sterlok

Ti achievements su kao nekad skupljanje slicica, bespotrebni bloat u takvim igrama…

deathwish

Ne brini se, nakon dumpa ide pump, prati Market Makere😁…nece tu biti rug-pull, ipak je to velika firma koja je aktivna desetljecima.

Offtopic obrisan

21 dana kasnije

Stvarno netko tamo želi da propadnu.

Fenix

Nije li sve s NFT-om scam? Obični besramni pay-to-win.