maverick Oprastam mu jer upravo ispravlja svjesno svoju gresku.
Što reći u tjedan dana nakupio 35 sati, combat system mi je absolutni vrh (trebalo mi je malo da sve pohvatam), lokacije su vizualno predivne i istražujem svaki čošak prije nego idem dalje s main story , a uz to što su dodali ove "random" hero encountere dok istražuješ mi je ono što bi se reklo šlag na tortu.
Mini spolier (ne otvarajte ako niste odigrali već igru bar do chaptera 4)
Tako sam i nabasao sasvim slučajno na dva op heroja Teach (thaumaturge) op support kojeg dobis kad oslobodis Gama koloniju od Mio i jedan vrlo zanimljivi lik Gray (full metal jaguar) za kojeg slutim da bi mogao biti povezan s Vandham-om i njegova klasa mi je trenutno apsolutni vrh što se attackera tiće, animacije su isto top.
Ono što bi volio je da su stavili da si možeš prilagodit level na campfire-u jer ni ne koristim onaj bonus exp, al sam svejedno overleveled (vjv. zato jer ne mrdam dalje s main story dok ne rijesim svaki sidequest koji nađem, i dok mapu nisam prešetao do temelja…).
Još jedna stvar koju bi htio napomenut je da su likovi vrh, sviđa mi se ovaj "mentalno zreliji" preset koji je falio u xc2 dok humora ne manjka u dijalozima .
Zasada ako su izuzeme nemogućnost podešavanja level-a nemam niti jednu zamjerku.
Btw @maverick @kabegami ne znam ako ste vidjeli --> https://mynintendonews.com/2023/08/22/monolith-soft-director-next-xenoblade-will-be-vastly-different-from-what-came-before/
Izgleda da se novi Xenoblade već kuha u Monolithsoft radionici 😃 , iako ne znam što bi mislio trenutno o ovom "vastly different" …
Ne preostaje nam drugo nego pričekat i vidjet što će nam spremit i ako bude sreće taj naslov ćemo dobit s next gen nintendo konzolom.