f_i_c_o Main game jedina zamjerka koju imam je što je zadnji boss meh
Da, nema ga cijelu igru i onda na kraju Fight lol. Nije doslovce tako, ali nije ni daleko od toga.
f_i_c_o Možda je još malo prerano za govorit ali čini mi se da bi ovdje mogao biti case kao s Xeno 2 gdje je DLC story bio bolji od main game-a
Meni je osobno N i M Arc u vanilli bio jedan od najemotivnijih iskustava u gamingu kao i lik Mio. Baš ti je bude žao. Medjutim zbog slabog glavnog Villaina (pa i main protagoniste Noah) se čini da je i Story lošiji, iako nije jer sadrži dobru poruku o kojoj vrijedi razmisliti.
Medjutim u DLC-u pucaju na sve cilindre. Nema odugovlačenja, nema previše patetike, nema mjesta desecima side likova, sve je kompaktno, nabijeno akcijom, tempo je ubitačan, soundtrack maestralan, Combat flashy (posebice Rex-ov), a sve je tako ljepo povezano sa ostatkom serijala te daje odgovore na mnoga pitanja.
Fantazija od igre!
Što se tiče Rexa i Shulka, a posebice Rexa, tu im skidam kapu. Ja sam se smiješio cijelo vrijeme kada su oni bili na ekranu.
Zbilja mi nije jasno kako mogu napraviti tako kul likove i onda uz to uvijek neke plačljivci i gnjaveze. Aj zamislite party od 4 do 6 likova i sve giga chads kao odrasli Rex i Shulk te Dunban iz keca!!!
Ne kužim tu opsesiju u JRPG i općenito japanskoj kulturi sa tinejdžeri-ma.
Što sam stariji sve mi je to više udaljeno i teško mi se nekada poistovjetiti sa likovima, a posebice mi nije jasno jer te likove rade odrasle osobe, ali valjda je njima to fora u Japanu i pate za mladjim danima
Rant na stranu, Future Redeemed DLC je bio sve što sam htio da bude, pa čak i više od toga!
Zašto pišete Rex-a u Spoiler tagu? Lik je najavljen sa Volume 4 trailerom i znalo se da će biti u DLC-u i prije nego smo ga imali priliku zaigrati.