Završio sam igru prije nekog vremena.
DLC story je definitivno opravdao sva moja očekivanja. Combat je vrhunski (najbolji u serijalu), grafički je čisto ok. Očekivao sam, sudeći po nekim komentarima u bespućima interneta, neko ruglo od igre a izgleda lijepo, na momente predivno.
Likovi su standardno jako dobri, Matthew mi je možda i najdraži protagonist. Em zato što izgledom podsjeća na Fei Wonga em karakterom, koji je baš fino osvježenje. Priča, standardno jaka, kao i uvijek do sad. A ending… ufff
Točno sam odmah pokrenuo Xenosagu. Razgovor na radiju, Vector Industries, Dimitri Yuriev a tek kada sam vidio padajuću zvijezdu. Prvo sam ostao zbunjen, a tada mi je poput munje doletjela jedna apsolutno luda ideja. Sjetio sam se kako KOS MOS na kraju treće igre ostane plutati u svemiru i polako se približava planetu… Što ako… što ako je ta padajuća zvijezda KOS MOS… koja napokon dolazi na Lost Jeruzalem…
Oševljen sam serijalom. U svakom je pogledu nadmašio moja očekivanja i postao jedan od najdražih koje sam imao prilike igrati. Samo neka tako nastave.