- Uređivano
foggy Znači imaš Guardian Comandera sa Noahom, i nekim drugom. Po čemu je ta klasa drugačija na njima? Osim što svaki lik ima neke base predispozicije, nisam našao neki razlog i razliku.
Upravo to. Pogledaj base statse likova. Dati cu ti primjer kako da to ucinis.
Odaberi svim likovima npr Zephyr klasu i makni sve Accessoires i Gems. I sada pogledaj koliko Mio ima Agility, a koliko ostali (naravno pod uvjetom da su isti ili slicni level, ali to pomocu campa mozes instant napraviti da budu) i biti ce ti jasno kao dan da je ona ujedno i najbolja za tu klasu te sa odg equipment, arts i skills, ce biti doslovce nedodrirljiva.
Klase kao klase same po sebi variraju od op do meh i to ces sam skuziti. Neke su doslovce repleacable sa boljima i nema smisla ih koristiti u long run tj cim dobijes arts i skills koji ti i ako ti trebaju.
Možda sam i ja napravio grešku pa dodatni EXP na kampu trošio u levele. To me boostalo toliko da su me izbjegavali.
Spomenio sam ti to jer sam bio uvjeren da si to koristio. Kazem kad pobjedis igru mozes se level down u campu i nije mi jasno zasto su tu opciju sacuvali tek nakon sto predjes igru?!
Ja volim kad svi mogu biti sve klase i opet se vracam na FF12 i bas zato sam ga volio jer si i tamo to mogao, ali kao i ovdje bilo je razlike od lika do lika. Zato i nisam najveci ljubitelj The Zodiac Age jer je uveo mrtve klase i lockao me u odabir, barem na ps4, dok na pc, switch i xbxo barem mozes reset klase raditi, ali ne pada mi na pamet jos jednom igru kupovati.