maverick
Evo da ne pišem mini esej u soundtrack temi 😃 , nisam jos zaigrao DLC ali vjerujem da je bomba, posao mi je omeo malo planove no čim završim glavni story bacam se na dlc 🤝
Al evo da ne bi mislio da fušam skroz , 100+ sati utučeno , trenutno sam na chapteru 6 ali stari moj svijet u XC3 je fakat ogroman dok sam obišao sve one otoke, pa rjesavao hero questove i usput otključao Soulhacker klasu (koja je kull as fuck) taman kad sam planirao krenut dalje s main story a onda vidio tutorial da ta klasa uči ability-e od enemy-a s imenom… ajmo natrag na početak I od jednog do drugog tombstone-a . Guštam maksimalno u svakoj minuti trenutno i po svemu sudeći što sam vidio dosada taj trend će se nastaviti kroz nadolazeće chaptere.
A kraj chaptera 5 … bome sam ostao paf, kakav zaplet su majstori iz Monolitha skuhali
Uspio sam ulovit screen možda najluđeg moment dosada
Spoiler Alert !!
Sve me strah što slijedi dalje, imam neke teorije (vezano za identitet Consul-a Z) , ali planiram sad uskoro neki godišnji prije Božića pa se vjv. neću odljepit od ekrana dok ne prekucam main game + dlc do kraja 😃