Xenoblade Chronicles 3
Završio sam igru prije nekog vremena.
DLC story je definitivno opravdao sva moja očekivanja. Combat je vrhunski (najbolji u serijalu), grafički je čisto ok. Očekivao sam, sudeći po nekim komentarima u bespućima interneta, neko ruglo od igre a izgleda lijepo, na momente predivno.
Likovi su standardno jako dobri, Matthew mi je možda i najdraži protagonist. Em zato što izgledom podsjeća na Fei Wonga em karakterom, koji je baš fino osvježenje. Priča, standardno jaka, kao i uvijek do sad. A ending… ufff
Točno sam odmah pokrenuo Xenosagu. Razgovor na radiju, Vector Industries, Dimitri Yuriev a tek kada sam vidio padajuću zvijezdu. Prvo sam ostao zbunjen, a tada mi je poput munje doletjela jedna apsolutno luda ideja. Sjetio sam se kako KOS MOS na kraju treće igre ostane plutati u svemiru i polako se približava planetu… Što ako… što ako je ta padajuća zvijezda KOS MOS… koja napokon dolazi na Lost Jeruzalem…
Oševljen sam serijalom. U svakom je pogledu nadmašio moja očekivanja i postao jedan od najdražih koje sam imao prilike igrati. Samo neka tako nastave.
- Uređivano
kabegami Oševljen sam serijalom. U svakom je pogledu nadmašio moja očekivanja i postao jedan od najdražih koje sam imao prilike igrati. Samo neka tako nastave.
Ja sam ogroman fan još tamo od 2012. kada sam zaigrao prvi dio ja Wii. Meni osobno ubjedljivo trenutno najdrazi serijal. DLC sam kupio, ali kako mi je fizicka kopija XC3 kod buraza, a iz nekog razloga ne mozes kao Tornu ovaj DLC igrati zasebno, moram malo pričekati sa igranjem.
- Uređivano
Evo I ja sam konačno odlučio ispravit nepravdu i krenuo Xenoblade 3 pa evo i par screen-ova (1440p textrue modpack)
Trenutno imam 5 sati, al vidim da me čeka još jedno remek djelo od Monolithsoft-a , combat system mi se jako sviđa, likovi super, vidim da su "naučili na greškama" i ovaj put glavni lik nije plačipizda ko u prijašnjem Xenoblade-u. soundtrack standardno 10/10 .
Sve u svemu sviđa mi se ovo i čini mi se da ću guštat u igri.
DLC nisam kupio no cujem da je jako dobar
- Uređivano
Nisam previse gledao da si ne spojlam no znam da je za Xenoblade 2 Story DLC (Torna the golden age) bio bolji nego main game , barem meni tako da svakako planiram odigrat i DLC jednom kad završim main game
kabegami Nepravdu? Svetogrđe, kolega. SVETOGRĐE!
Znam znam, ali Kuro 2 se otegnuo, znas i sam kako to ide …
Jebemti moram ovo dovrsit. Mozda krenut ispocetka
kabegami Dobro da Praetor maverick nije trenutno ovdje, ne znam što bi bilo…
Oprastam mu jer upravo ispravlja svjesno svoju gresku.
f_i_c_o soundtrack standardno 10/10
Soundtrack je jednostavno fenomenala.
Odigrao sam DLC. Bas se vidi da je radjen za fanove Koji Su TU od prve igre i da odgovori na neka pitanja sta se dogodilo U vremenu nakon XC1 i 2 (Koji se dogadjaju paralelno) i xc3.
Takodjer vidjeti ponovo Shulka i Rexa i to U ovakvim izdanju je Bas ljep osjecaj.
10/10 DLC. Ne mogu docekati sta ce dalje biti sa serijalom i kako CE to Sve izgledati na novom Hardware.
- Uređivano
maverick Oprastam mu jer upravo ispravlja svjesno svoju gresku.
Što reći u tjedan dana nakupio 35 sati, combat system mi je absolutni vrh (trebalo mi je malo da sve pohvatam), lokacije su vizualno predivne i istražujem svaki čošak prije nego idem dalje s main story , a uz to što su dodali ove "random" hero encountere dok istražuješ mi je ono što bi se reklo šlag na tortu.
Mini spolier (ne otvarajte ako niste odigrali već igru bar do chaptera 4)
Tako sam i nabasao sasvim slučajno na dva op heroja Teach (thaumaturge) op support kojeg dobis kad oslobodis Gama koloniju od Mio i jedan vrlo zanimljivi lik Gray (full metal jaguar) za kojeg slutim da bi mogao biti povezan s Vandham-om i njegova klasa mi je trenutno apsolutni vrh što se attackera tiće, animacije su isto top.
Ono što bi volio je da su stavili da si možeš prilagodit level na campfire-u jer ni ne koristim onaj bonus exp, al sam svejedno overleveled (vjv. zato jer ne mrdam dalje s main story dok ne rijesim svaki sidequest koji nađem, i dok mapu nisam prešetao do temelja…).
Još jedna stvar koju bi htio napomenut je da su likovi vrh, sviđa mi se ovaj "mentalno zreliji" preset koji je falio u xc2 dok humora ne manjka u dijalozima .
Zasada ako su izuzeme nemogućnost podešavanja level-a nemam niti jednu zamjerku.
Btw @maverick @kabegami ne znam ako ste vidjeli --> https://mynintendonews.com/2023/08/22/monolith-soft-director-next-xenoblade-will-be-vastly-different-from-what-came-before/
Izgleda da se novi Xenoblade već kuha u Monolithsoft radionici , iako ne znam što bi mislio trenutno o ovom "vastly different" …
Ne preostaje nam drugo nego pričekat i vidjet što će nam spremit i ako bude sreće taj naslov ćemo dobit s next gen nintendo konzolom.
f_i_c_o Što reći u tjedan dana nakupio 35 sati
Ništa, uplatit ćemo ti hercov 32/7 kurs.
f_i_c_o combat system mi je absolutni vrh
Nakon trojke sam igrao dvojku. Malo je reći da sam se jedva navikao na drugačiji borbeni sustav. Trojka je definitivno najbolja po tom pitanju.
f_i_c_o Izgleda da se novi Xenoblade već kuha u Monolithsoft radionici
Neka oni samo štancaju, ovakvih igara nikad dosta.
f_i_c_o iako ne znam što bi mislio trenutno o ovom "vastly different" …
Samo da ne odu u smjeru hyper linearnosti Xenosage.
Iskreno, ne znam što bih mislio. Možda će priča biti sličnija prethodnicima. Iako, mislim da je Xenoblade savršena mješavina kompleksnosti priče prethodnih Xeno igara te predivnog i golemog svijeta ostavljenog nama igračima na istraživanje.
Ovo mi je sad baš rasplamsalo maštu, posebno nakon DLC-a… hmm hmm
- Uređivano
kabegami Neka oni samo štancaju, ovakvih igara nikad dosta.
kabegami Iako, mislim da je Xenoblade savršena mješavina kompleksnosti priče prethodnih Xeno igara te predivnog i golemog svijeta ostavljenog nama igračima na istraživanje.
Slažem se s ovim, mislim da ovako kako trenutno rade je tip top, ali tijekom godina su se dokazali kao majstori svog zanata i vjerujem da će i idući naslov biti još jedan masterpiece u nizu . Nekako se nadam da neće otić u smjeru linearnosti jer XC3 se prodao skoro u 2 milijuna primjeraka što bi im trebao biti indikator da rade jako dobar posao atm .
kabegami Ništa, uplatit ćemo ti hercov 32/7 kurs.
U nekoliko navrata sam već rekao i ponovit ću opet, 24 sata je premalo za jedan dan, kad bi dan trajao 72 sata do bi bilo idealno
- Uređivano
f_i_c_o Full Metal Jaguar ti je jedna od boljih attacker Klasa i opcenito ucis dobre ability Koje mozes prenijeti i na druge Klase i kao sto Si i Sam skuzio Kul je as fuck.
f_i_c_o Ono što bi volio je da su stavili da si možeš prilagodit level na campfire-u jer ni ne koristim onaj bonus exp, al sam svejedno overleveled
Mozes, Ali Tek Kada zavrsis igru, Sto je glupa odluka, Ali eto.
f_i_c_o Izgleda da se novi Xenoblade već kuha u Monolithsoft radionici
, iako ne znam što bi mislio trenutno o ovom "vastly different" …
Nisam cuo ovu vijest, Ali ja nemam Ni trunku sumnje U Monolith.
kabegami Samo da ne odu u smjeru hyper linearnosti Xenosage.
Nece.
kabegami Ovo mi je sad baš rasplamsalo maštu, posebno nakon DLC-a… hmm hmm
Takodjer.
foggy Jebemti moram ovo dovrsit. Mozda krenut ispocetka
Pa trebao bi zavrsiti ili kako i Sam kazes Jos bolje iznova krenuti.
Uza SVE Mane Koje Si ti imao U igri, opet mislim da nema jednostavno boljeg jrpg Jos tamo od Persone 5 i zbilja bi bilo steta ne odigrati xc3 U potpunosti.
- Uređivano
Evo da ne pišem mini esej u soundtrack temi , nisam jos zaigrao DLC ali vjerujem da je bomba, posao mi je omeo malo planove no čim završim glavni story bacam se na dlc
Al evo da ne bi mislio da fušam skroz , 100+ sati utučeno , trenutno sam na chapteru 6 ali stari moj svijet u XC3 je fakat ogroman dok sam obišao sve one otoke, pa rjesavao hero questove i usput otključao Soulhacker klasu (koja je kull as fuck) taman kad sam planirao krenut dalje s main story a onda vidio tutorial da ta klasa uči ability-e od enemy-a s imenom… ajmo natrag na početak I od jednog do drugog tombstone-a . Guštam maksimalno u svakoj minuti trenutno i po svemu sudeći što sam vidio dosada taj trend će se nastaviti kroz nadolazeće chaptere.
A kraj chaptera 5 … bome sam ostao paf, kakav zaplet su majstori iz Monolitha skuhali
Uspio sam ulovit screen možda najluđeg moment dosada
Spoiler Alert !!
Sve me strah što slijedi dalje, imam neke teorije (vezano za identitet Consul-a Z) , ali planiram sad uskoro neki godišnji prije Božića pa se vjv. neću odljepit od ekrana dok ne prekucam main game + dlc do kraja
- Uređivano
Jedna od najdrazih cutscene ikada. Koji Masterpiece od igre. Stvarno treba vise ljudi ovo odigrati…Glazba u ovoj igri je nesto Sto ne mogu dovoljno nahvaliti.
Dodao bih kako mi je najbolja igra godine DLC za Ovu, Future Redeemed i to U godini Kada je RE4 Remake izasao. Toliko volim ovaj serijal. Igre o kojima tokom cijele godine tu i tamo razmisljam.