fensisuperstar chono Možeš naravno. Ja sam jednog bossa riješio skroz gol stavio greatsword u jednu i ovaj što ima soul u drugu i u isto vrijeme puknuo bossa iz sprinta i 1 shotao ga. ali odi bez heavy armora protiv recimo B.B. Kindred i 1shotat će te. Ja mogu recimo popit 2-3 hita @Soul 😃 sad ide kill.
fensisuperstar ovaj charge valjda ne radi kurca ali @Soul zamisli kak mozes maltretirati ljude u pvpu da 3 lika uzme i samo krene chargati 😃DDDDDDDDDDDD
Soul Bome ja sam danas 2 bossa roknio, oba dala oko 100k... A jucer jedan 120k (imam talisman za extra rune). Levela koliko hoces 😃 Ali i dalje se neosjecam nimalo overleveled, ovo nije ni blizu kao stare souls igre gdje je oko 70 bilo i previse za kraj,
fensisuperstar Fico Da bude jasnije @Soul u kojem jebenom dungeonu 😃? pas mater nesto sam propustio haha
Soul fensisuperstar E znas kako je glupo zavucen u zidu! Da nisam bjezo od onih pticurina i zivina, nebi ga nikad skuzio. Sasvim slucajno sam stao blizu i vidio platformu za skocit, kad ono cijeli dungeon.
fensisuperstar Soul JEBEM TI ISUSOVU KRV. sjecam se da ga nisam zavrsio pokupio sam bow i umro. JEBEM TI ZIVOT spasio si zmaju život. idem po amulet 😃
Soul A jbte, upravo sam nasao talisman koji daje veci dmg dok sam poisonan ili rotan. Pa gdje si bio jucer dok sam se trgo po tim podrucjima!? 🤣
fensisuperstar Soul same. Mada mislim da je bitno samo da netko ima poison na sebi u blizini mislim da to vrijedi čak ako ti poisonas nekoga, što je keva ako igraš neki high arcane dot build sa rotten+scarler rot dragon breathom.
Zero Dafuq, splitali ste ER temu?: ( Ja i dalje vučem vagabundo armor i početni štit, nešto slično longswordu i par medaljona. Dignut mač na čini mi se +7, sad se već lakše diše.