rokaj roki!
Elden Ring borbe i buildovi [SPOILER]
Pitanje - armor za magea? Ne postoji? Sve dosad na što sam naletio je slabije od ovog početnog. Istinabog, nije da sam puno igrao, ali sve su drlozi.
- Uređivano
btw @Soul nosim ful radahn set i sa great jarom mi treba samo 32 endurance uz GS da sam na medium. Tj za sad imam samo 3 ACC slotova pretpostavljam da cu dobit vise dok roknem jos main boseva. Ali ono Baš moćno izgleda.
Flipper slabije kako? resistance za armor ili magiju? Za neka podrucja gdje imas puno poisona ja mijenjam gear u sve što mi ima najveći resistance i onda mi se poison recimo puno sporije puni. Ali ovako mislim da ti je estetika trenutno najbitnija
Dokle si stigao @Flipper kad smo kod toga?
- Uređivano
Flipper Nesekiraj se za statse armora, to manje vise neigra neku ulogu. Osim tezine jel. Nezelis bit heavy, vjeruj mi. Tako da ugl sta ti se sviđa po izgledu to nosi
fensisuperstar sviđa mi se taj set, morat cu ga potrazit. Malo previse endurace za menet tako da ga necu nosit jos neko vrijeme.
Cek fakat statsi na armouru ne igraju nikakvu ulogu? Onda koji kurac ja nosim dronjke sa boljim statsima od ubercool samurai armoura?
Jeste naletjeli na neki mage specific armor, neki set koji daje bonuse ako nosis sve isto? Vidio sam da je Centurion spominjao meteorit staff u kombinaciji sa spellom koji su tandem.
Ima li nesto slicno u armoru?
renda Igraju. Ali ako te boss 1 shota sa mehanikom onda te ništa ne moze spasit. Ali ajmo reći da je razlika između clotha i heavy armora sa 1 shota na 2 shota. Tako da radi razliku kod nekih bosseva. A neke bosseve mozes ignorirati koliko si tanky. Mislim da je to do individualnog dmga bossa. Tipa ovaj boss kojeg je stavio @Soul taj godskin apostole. Lik je na mom npcu napravio oko 4000 dmga sa spinom, a oleg je TANKY AS FUCK. Olega sam pustio da mi tanka jednog bossa iz zajebancije i ubio ga oleg. Nema velik dmg ali je spužva. Doslovno outtrejdao bossa. A ovaj kreten ga doslovno izbo kao da je član Armade Rijeka.
Postoje armori koji su vise namijenjeni mage klasi.
- Uređivano
Soul=Marko Grubnic, kakva rapsodija stila
znači ovaj weapon je toliko spoiler da cu ga u spoiler temu stavit u spoiler. Mislim nije nikakav tipa toliko velik spoiler da ga se ne smije vidit. ali @Soul ce skuzit zato što mu statsi sa kojim scalea ne pašu uz efekt koji radi i to će mi biti novi weapon sad vjv čim vidim kako se upgrejda i što ima od Weapon Artova za njega. Samo ću reći odvratniji stagger nisam vidio u zivotu
E to je prava stvar! Testirat cu svakako kad nađem
Dajte neku preporuku za mac u limgrave regiji, jos sam uvijek na onom pocetnom dignutom na +3. Mislim da od sada nece biti dovoljno
voltriz kakav mač long sword klasa, katana, curved, rapier, big sword ili big dick collosal sword?
Long sword, zaboravio napisat