Elden Ring borbe i buildovi [SPOILER]
- Uređivano
Bome ja sam danas 2 bossa roknio, oba dala oko 100k... A jucer jedan 120k (imam talisman za extra rune). Levela koliko hoces Ali i dalje se neosjecam nimalo overleveled, ovo nije ni blizu kao stare souls igre gdje je oko 70 bilo i previse za kraj,
Soul pa sad da startam ds3 očistim sve boseve ne bi trepnuo
@Fico dude srsly?
Da bude jasnije onima koji traže takvu temu.
- Uređivano
fensisuperstar E znas kako je glupo zavucen u zidu! Da nisam bjezo od onih pticurina i zivina, nebi ga nikad skuzio. Sasvim slucajno sam stao blizu i vidio platformu za skocit, kad ono cijeli dungeon.
Soul nije valjda onaj sa scarlet rotom????
fensisuperstar Upravo taj
- Uređivano
Soul JEBEM TI ISUSOVU KRV. sjecam se da ga nisam zavrsio pokupio sam bow i umro. JEBEM TI ZIVOT
A jbte, upravo sam nasao talisman koji daje veci dmg dok sam poisonan ili rotan. Pa gdje si bio jucer dok sam se trgo po tim podrucjima!?
Soul same. Mada mislim da je bitno samo da netko ima poison na sebi u blizini mislim da to vrijedi čak ako ti poisonas nekoga, što je keva ako igraš neki high arcane dot build sa rotten+scarler rot dragon breathom.
Dafuq, splitali ste ER temu?: ( Ja i dalje vučem vagabundo armor i početni štit, nešto slično longswordu i par medaljona. Dignut mač na čini mi se +7, sad se već lakše diše.
Je li tko naletio na doticnu sestru Mirjam i zasto mi je iznad njene glave crveni natpis?
Edit: shvatio iducu sekundu.
Stiže gigaseks video znači kako sam zadovoljan sa ovim killom