Soul Nek ti fensi linka guide koji je pratio da ga nađe.

voltriz STR DEX klasični scaling? Jebi me ako imam 2 mača takva i prvi sam dobio od knightova klasični onaj Lordnešto nešto straight sword. Mislim da lagano mozes to dizati

ili to ili ubiješ tutorial bossa i dobije njegov unique weapon 🙂 haha

@buz đaba ti provokacije. nisam ti ja woodie da padam na te fore 😃

Pa jbg vucem i ja taj od onih knightova ali sad izgledam ko sirotinja sa tom metlom, i one ovce se ne pokusavaju kotrljati kad zamahnem, smijesno im

voltriz ili odi na katane ili odi na greatsword koji je između straight sworda i colossal. Flamberge ti je odlicna opcija zbog pasivnog bleeda.
    samo morat ćeš bježati dosta zbog lokacije 😃

Ok, po procitanom nekako mi se cini da mogu ici sa golim Gandalfom okolo, vuci osusena jaja po podu i staviti sve na DMG kako bi bio legit glass canon i riskirao tko ce koga prvi one shotat 😁

chono Možeš naravno. Ja sam jednog bossa riješio skroz gol stavio greatsword u jednu i ovaj što ima soul u drugu i u isto vrijeme puknuo bossa iz sprinta i 1 shotao ga. ali odi bez heavy armora protiv recimo B.B. Kindred i 1shotat će te. Ja mogu recimo popit 2-3 hita @Soul 😃 sad ide kill.

ovaj charge valjda ne radi kurca ali @Soul zamisli kak mozes maltretirati ljude u pvpu da 3 lika uzme i samo krene chargati 😃DDDDDDDDDDDD

Bome ja sam danas 2 bossa roknio, oba dala oko 100k... A jucer jedan 120k (imam talisman za extra rune). Levela koliko hoces 😃 Ali i dalje se neosjecam nimalo overleveled, ovo nije ni blizu kao stare souls igre gdje je oko 70 bilo i previse za kraj,

Fico je promijenio naslov Elden Ring borbe i buildovi [SPOILER].

renda U istocnom podrucju, gdje je crveno nebo, u jednom od dungeona je nagrada.

fensisuperstar E znas kako je glupo zavucen u zidu! Da nisam bjezo od onih pticurina i zivina, nebi ga nikad skuzio. Sasvim slucajno sam stao blizu i vidio platformu za skocit, kad ono cijeli dungeon.