voltriz ili odi na katane ili odi na greatsword koji je između straight sworda i colossal. Flamberge ti je odlicna opcija zbog pasivnog bleeda.
samo morat ćeš bježati dosta zbog lokacije
Elden Ring borbe i buildovi [SPOILER]
Ok, po procitanom nekako mi se cini da mogu ici sa golim Gandalfom okolo, vuci osusena jaja po podu i staviti sve na DMG kako bi bio legit glass canon i riskirao tko ce koga prvi one shotat
- Uređivano
ovaj charge valjda ne radi kurca ali @Soul zamisli kak mozes maltretirati ljude u pvpu da 3 lika uzme i samo krene chargati DDDDDDDDDDDD
- Uređivano
Bome ja sam danas 2 bossa roknio, oba dala oko 100k... A jucer jedan 120k (imam talisman za extra rune). Levela koliko hoces Ali i dalje se neosjecam nimalo overleveled, ovo nije ni blizu kao stare souls igre gdje je oko 70 bilo i previse za kraj,
Soul pa sad da startam ds3 očistim sve boseve ne bi trepnuo
@Fico dude srsly?
Da bude jasnije onima koji traže takvu temu.
- Uređivano
fensisuperstar E znas kako je glupo zavucen u zidu! Da nisam bjezo od onih pticurina i zivina, nebi ga nikad skuzio. Sasvim slucajno sam stao blizu i vidio platformu za skocit, kad ono cijeli dungeon.
Soul nije valjda onaj sa scarlet rotom????
fensisuperstar Upravo taj
- Uređivano
Soul JEBEM TI ISUSOVU KRV. sjecam se da ga nisam zavrsio pokupio sam bow i umro. JEBEM TI ZIVOT
A jbte, upravo sam nasao talisman koji daje veci dmg dok sam poisonan ili rotan. Pa gdje si bio jucer dok sam se trgo po tim podrucjima!?