Od prvog dana kupovine LG Oled C1 , uočio tamo treči dan tri vertikalne svijetle crte i mrlju u desnom gornjem kutu
Tv je sad star dva tjedna tek , to se sve vidi na testu , najviše vidljivo od 2% gray do 15%
Prilikom igranja igara i gledanja se ništa ne primjeti
Problemi s televizorima
- Uređivano
Jel zna iko dali postoji opcija da preko u mom slucaju Bravia Synca iskljucim opciju da mi se automatski pali AV reciver kad upalim TV ? Jer zvucnike koristim samo kad gledam film ili slusam muziku pa tako mi ide malo na zivce sta moram manualno switchat audio na TV (kad gledam normalno TV) . A isto tako ako iskljucim Bravia Sync onda nemogu preko TVupravljaca upalit reciver i usput mislim da mi onda nepribaciva automatski HDMI input kad upalim PS5 .
Bilo bi najbolje kad bi nekako moga stavit da su mi TV speakersi glavni audio izvor .
Jel tko reklamirao Bravia TV zbog mrtvih piksela? Mislim, jel priznaju to?
- Uređivano
Vi koji imate Lg oled,gdje se namješta subtitles sync?
Edit: našao
p.s. hvala svima
- Uređivano
Ovdje znamo troubleshootati iskljičivo Sony televizore.
[deleted]
Evo ovak, tv je jos mjesec dana po garancijom, kupljen je prek webshopa u sancti.
Prije nekoliko mjeseci sam počeo primjećivat ovaj dirty screen effect, pogotovo u gornjem ljevom kutu gdje se najviše vidi.
Jel ovo vrijedno reklamiranja i zajebavanja s njima? Neda mi slat okolo tv ako ne bude nista od toga.
[deleted] koji TV imaš?
Imao sam problema s dirty screen effectom na jednom LG-u koji sam uzeo 2016. u Sancti. Počeo sam primjećivati DSCE 2 i pol godine nakon što sam kupio TV. Reklamirao sam ga u LG ovlaštenom servisu na Ravnicama (mislim da se zove Super Mea ili tak nešto). Imao sam garanciju 5 godina, i prihvatili su reklamaciju te mi dali kredit notu na puni iznos TV-a. S tom kredit notom sam otišao u Sanctu i kupio novi TV od Sonyja (još sam nešto nadoplatio).
[deleted]
Picek sony xh90
znaci trebao bi ici u ovlasteni sony servis ga reklamirat?
Nije mi bas zgodno vozit ogromni tv okolo jer nemam kutiju