Problemi s televizorima
- Uređivano
Vi koji imate Lg oled,gdje se namješta subtitles sync?
Edit: našao
p.s. hvala svima
- Uređivano
Ovdje znamo troubleshootati iskljičivo Sony televizore.
[deleted]
Evo ovak, tv je jos mjesec dana po garancijom, kupljen je prek webshopa u sancti.
Prije nekoliko mjeseci sam počeo primjećivat ovaj dirty screen effect, pogotovo u gornjem ljevom kutu gdje se najviše vidi.
Jel ovo vrijedno reklamiranja i zajebavanja s njima? Neda mi slat okolo tv ako ne bude nista od toga.
[deleted] koji TV imaš?
Imao sam problema s dirty screen effectom na jednom LG-u koji sam uzeo 2016. u Sancti. Počeo sam primjećivati DSCE 2 i pol godine nakon što sam kupio TV. Reklamirao sam ga u LG ovlaštenom servisu na Ravnicama (mislim da se zove Super Mea ili tak nešto). Imao sam garanciju 5 godina, i prihvatili su reklamaciju te mi dali kredit notu na puni iznos TV-a. S tom kredit notom sam otišao u Sanctu i kupio novi TV od Sonyja (još sam nešto nadoplatio).
[deleted]
Picek sony xh90
znaci trebao bi ici u ovlasteni sony servis ga reklamirat?
Nije mi bas zgodno vozit ogromni tv okolo jer nemam kutiju
[deleted]
- Uređivano
Kontaktirao sam SD da vidim gdje da vozim tv i poslali su mi dva ovlastena servisa u zagrebu (Silnica i Hanžek)
ja napokon nabavio kutiju i tak danas odem u servis Silnica gdje me prvo pitali da li je tv u jamstvu, kad sam rekao da je, oni kažu da ne mogu zaprimit tv jer više ne mogu nabavljat dijelove za Sony televizore mučka đubrad.
Ja kažem da im piše na webu da su ovlašteni Sony servis, da su me poslali iz sancte kod njih, oni samo žao mi je i zatvori vrata.
Nakon toga sam otišao u servis Hanžek gdje su prihvatili tv i nakon što su ga upalili i vidjeli rekli da ga moraju slat u Rijeku i da će potrajat. Zašto ga moraju slat u Rijeku nemam pojma.
nadam se da će se ovo riješit bezbolno ali sve mi se čini da će me jebat ko malog majmuna.
A sad idem pisat mail SD za ovaj servis koji odbija televizore u jamstvu.