Nisam već dugo hodao po servisima ali kaj više ne radi onaj ovlašteni servis za Sony i ostale kod Britanca. Masnjak koji je tam bil gazda, za njega znam da je umro ali imal je kćer i ne znam jel ona nastavila se bavit time da drži servis ili je zatvorila. Tam sam inače nosil sve od Sonyja i bio zadovoljan uvijek popravljenim.
Problemi s televizorima
E fakat. Sjećam se da je bil i Masnjak.
Na svu sreću, ja skoro nikad nisam trebao Sony servis. Jednom davno liniju s CD changerom. To je znalo odlaziti.
Zakaj više ne postoje linije? Lijepo kanta i stereo zvučnici, super mi je to. Ne samo soundbar. Isto ko za kućno kino. Oću 9.2, a ne soundbar i woofer.
- Uređivano
mp3, online servisi i ostale izvedbe digitalne mjuze su uništile hifi linije a one su pak uništile vinyl garnituru.
imam jednu hi-fi cd changer liniju koja ne šljaka od sonyja, cd ne vrti nit mogu otvorit ladicu a unutra su mi još neki cd-i a zaželio sam se baš da slušam mjuzu sa cd-ova.
- Uređivano
Sinoć žena ladno istrese deku a unutra daljinski.
8.kat lagano,cca 30 m visine,na čisti beton dolje.
Sva sreća što živi sa majstorom koji je uspio popravit…
Meni ovo izgleda ko dildo, ne daljinac. I potrošen je, zato ga je žena bacila.
Imam problema sa starim 10+ godina LG tv-om koji kada ga upalim ne pali se, već blesiće crvena lampica. Nekoliko puta moram vaditi utičnicu iz štekera te svaki 20 put uspijem ga upaliti. Dok žaruljica blesiće čujem iza zvuk tihog krčenja kao da se pokušava upaliti, ali nema snage, kao da se puni. Kad se prestane to čuti, onda opet moram vaditi iz utičnice kabel, vratiti ga i onda ga nekako uspijem upaliti.
Netko možda zna soluciju problema? Ne mogu kupiti novi TV, tako da moram ovoga dovesti koliko toliko u red.
Legendary_Hero meni ovo zvuči kao problem s napajanjem. Probaj kontaktirati servis da ti pomognu vezano za problem.
[deleted]
Evo skoro 3 tjedna je prošlo od reklamacije i danas me zovu da dođem po novi tv, isti model.
Ne znam gdje su uspjeli isčupali novi, nadao sam se bonu pa da nadoplatim za neki oled ali dobro.
Kak mogu znati da je tv nov nov i da nije neki refurbished model, ili neki izlozbeni? I da li bi trebao dobit novu garanciju na taj tv.
Za ove koji imaju Samsung TV, da li vam igre dropaju FPS kad vam je slika podešena na Dynamic mode?
Otkako sam kupio TV, držim postavke slike na Dynamic, i danas kad sam igrao Mafia 2 Remaster, slučajno stavim sliku na Standard, i igra magično postade buttery smooth.
Prebacim na TV programe, i isto mi se dešava. Na Dynamic osjetim frame dropove, dok na Standard modu sve uredno leti.
Je li to normalno da se tako dešava sa tom Dynamic opcijom, ili nešto kod mene nije u redu?
Znaci telka Sony Bravia KE-65XH8096 Android 2020g kupljen 07.07.2021 u Sancta Domenici. Danas se upali kad ono banana. Mrtvi pixel se pojavio i stvorio 2 linije po cijelom ekranu. Jel postoji neki nacin za srediti ovo ili jedina opcija zamjena. Probao sam resetat sliku ali nis ne pomaze. Znaci tv koristen u boravku za netflix i zemaljske kanale i to vrlo malo korišten. Jel se moze uopce popraviti ovako nešto. Znaci bas ne vjerujem tv star ni godinu i pol.