• Offtopic
  • Gym, fitness, crossfit - dnevni treninzi

@chono hoćeš preimenovati temu (tipa gym, fitness, trčanje - dnevni treninzi ili tako nešto) pa mogu ovdje ubacivati i treninge trčanja? Ima tema za trčanje no tamo se raspravlja o svemu i svačemu, a ovdje baš možemo copy/pasteat treninge bez puno komentirana, možda bude nekome korisno 😃

EDIT: budem ubacivao ipak u temu trčanje da bude preglednije jer se radi o potpuno različitim tipovima treninga, a ovo neka ostane kako je.

Jučer me klinac u gymu piitao da li mu mogu reći di nabavljam stereoide. Dugo mi se to nije desilo. Eto skoro dva mjeseca prošlo.

Kikiller Ne. To ti je nešto što me prati skoro od početka odlaženja u gym. krupan sam momak po prirodi, pa ljudi misle svašta. Da sam na kemiji imao bih 115 kg i 7-8% BF. Pretpostavljam, jer možda i ne reagiram na kemiju do te mjere. I to je stvar genetike.

Kaiserus
      Ma ok da, šalim se naravno.
      Samo neiskusno oko može ocijeniti krivo.
      Al bar se neprirodni mogu lako uočiti. Kako izgledom tako i vježbanjem.

Kaiserus krupan sam momak po prirodi, pa ljudi misle svašta.

Jednom sam pomislio da si @fensisuperstar

Trenutno jedino što radim su serije sklekova, i jedno 10tak vježbi za leđa, i to su def najdosadnije vježbe ikad. Pokušam dnevno okinut barem 100 sklekova, trbušnjaka i čučnjeva, ali nisam sad jedno vrijeme. Ne znam kud da strpam više sve što želim unutar jednog dana, dani ne traju dovoljno.

Jedna od prije mjesec dana. Nisam velik ko @fensisuperstar, začudo ja sam jedan od lakših u društvu.
        foggy ubaci i zgibove, i imaš solidan trening sa vlastitom težinom.

Kaiserus Je, definitivno se vide poveznice sa fensijem, recimo bradu imate oboje.

Radio sam zgibove jedno vrijeme, i definitivno su mi najdraži od svega. Imam onu šipku i naravno da su mi sva vrata u stanu jednom stranom na knauf zidovima, tak da sam uspio odvalit skoro cijeli zid 😃 Morao sam skinut, i nemam gdje zakačit sad, a ne ide mi se van u park.

foggy Frajer je doslovno duplo teži od mene, hahahaha. A ti idi van u park, toplo preporučujem. Ja boks treniram uz šetnicu uz more ispod kuće, u onom lockdownu sam se švercao na street workout vježbališta, a usput se kačio po čemu god sam stigao di mogu zgib napraviti i radio (kabinama za presvlačenje na plaži, tribinama, klupama za igrače na betoskom igralištu, stubištu u uredu...)

foggy @Kaiserus ima veću bradu od mene trenutno. I to što kaće je istina, prije je bio čudovište od 110 kila mišića sa spojenim vratom.
            sad je samo Kratos.

btw ako imaš problema sa zidom Kaiserus je inženjer u struci, riješit će ti odmah nekoga za popravak. Čoek po zagrebu diže vile

fensisuperstar Danas poslije posla sam ispod kuće treniram na plaži. Možeš mi donijeti one utege i dam ti lagane vježbe da radiš i ti nešto ako hoćeš. Oko 5 i 10 sam tamo.

foggy Najvjerojatnije će i doći sa fotoaparatom ili tako nešto. Ili će igrati FF 14... Jbg, obaveze

Kaiserus ja sa svojih 75kg dok citam postove o 110kg

Sto se tice kemije, nula bodova za mene... Jedino sto mi djeluje je kreatin, jer mi daje energiju prije treninga, ali ni to ne uzimam vise. Proteini, razno razni hidrati i pm, nula bodova. Bio sam jednom na 79kg, ali to je ruzno izgledalo, ko McGregor sada

3 serije
                  10x ghd leda sa max tezinom
                  10x toes to bar

5x5 deadlift max tezina
                  5x5 zadnji cucanj max tezina

3 serije
                  10x zadnji iskorak sa bucicom iznad glave
                  Lijeva, pa desna noga
                  Odmah nakon toga 10x bugarski lijeva, pa desna noga sa max tezinom, bucice u rukama

5x5 zadnja loza sprava max tezina

chono bilo je to davno. 115 kg i BF negdje 16-17%. Iako sam uredno radio uz gym i kicbox i igrao rukometne utakmice, ali i jeo cca 10000 kalorija na dan, kako kad.

Od preparata uzmi kreatin monohidrat, ZMA, nešto šta ima B6 još i to je to. Eventualno EEA prije treninga, da ti da izdržljivost. Kofein i to ti ne treba, popij kavu.

Dobro Fensi i ja smo visoki. Ja sam 187, a on 200. Doduše dotični ima trenutno kilu po centimetru visine i koristimo ga kao opsadni toranj kad idemo u pljačku u susjedna sela. Ja sam negdje oko 100 trenutno. Variram ovisno o količini vode koje mi tijelo zadržava i količini UH koje unesem kroz dan. Između 97 i 100 kg

chono ma jeste imam 530 kila po centimetru.
                    @Kaiserus nemoj biti šupak na forumu thx. Kurac cu ti onda kupit god of war pederu jedan. i dodji mi pomoci da dignemo stol kroz prozor jer cu se ubit sam 100%.
                    also. danas je počelo hard čišćenje crijeva i svega. VIše nema sokova, više nema nezdrave hrane. Samo voda s limunom ujutro na tašte i par badema.
                    zadnji put sam spucao dolje kile ko blesav samo sa prehranom. dajem slobodno @Kaiserus da me odvali šakom u jaja ako me vidi da pijem neko sranje ili jedem nesto slatko. do 01.05. moram se stesati tako da mogu jebat jednu ribu 😃

@chono Koliko puta tjedno treniraš? Dijeliš treninge na određene skupine mišića ili?
                      Koliko ti je dugo trebalo da se dovedeš u ovakvu formu?