Gym, fitness, crossfit - dnevni treninzi
fensisuperstar Danas poslije posla sam ispod kuće treniram na plaži. Možeš mi donijeti one utege i dam ti lagane vježbe da radiš i ti nešto ako hoćeš. Oko 5 i 10 sam tamo.
Kaiserus i dam ti lagane vježbe da radiš i ti nešto
fensisuperstar went offline
Kaiserus ja sa svojih 75kg dok citam postove o 110kg
Sto se tice kemije, nula bodova za mene... Jedino sto mi djeluje je kreatin, jer mi daje energiju prije treninga, ali ni to ne uzimam vise. Proteini, razno razni hidrati i pm, nula bodova. Bio sam jednom na 79kg, ali to je ruzno izgledalo, ko McGregor sada
3 serije
10x ghd leda sa max tezinom
10x toes to bar
5x5 deadlift max tezina
5x5 zadnji cucanj max tezina
3 serije
10x zadnji iskorak sa bucicom iznad glave
Lijeva, pa desna noga
Odmah nakon toga 10x bugarski lijeva, pa desna noga sa max tezinom, bucice u rukama
5x5 zadnja loza sprava max tezina
chono bilo je to davno. 115 kg i BF negdje 16-17%. Iako sam uredno radio uz gym i kicbox i igrao rukometne utakmice, ali i jeo cca 10000 kalorija na dan, kako kad.
Od preparata uzmi kreatin monohidrat, ZMA, nešto šta ima B6 još i to je to. Eventualno EEA prije treninga, da ti da izdržljivost. Kofein i to ti ne treba, popij kavu.
Dobro Fensi i ja smo visoki. Ja sam 187, a on 200. Doduše dotični ima trenutno kilu po centimetru visine i koristimo ga kao opsadni toranj kad idemo u pljačku u susjedna sela. Ja sam negdje oko 100 trenutno. Variram ovisno o količini vode koje mi tijelo zadržava i količini UH koje unesem kroz dan. Između 97 i 100 kg
chono ma jeste imam 530 kila po centimetru.
@Kaiserus nemoj biti šupak na forumu thx. Kurac cu ti onda kupit god of war pederu jedan. i dodji mi pomoci da dignemo stol kroz prozor jer cu se ubit sam 100%.
also. danas je počelo hard čišćenje crijeva i svega. VIše nema sokova, više nema nezdrave hrane. Samo voda s limunom ujutro na tašte i par badema.
zadnji put sam spucao dolje kile ko blesav samo sa prehranom. dajem slobodno @Kaiserus da me odvali šakom u jaja ako me vidi da pijem neko sranje ili jedem nesto slatko. do 01.05. moram se stesati tako da mogu jebat jednu ribu
fensisuperstar VIše nema sokova, više nema nezdrave hrane. Samo pelinkovac s limunom ujutro na tašte i med i oras!
Podrzavam...
StarFox_N ako uspijem 5 treninga tjedno, onda sam sretan, a ispod 4 ne idem. Obicno 3 u gymu, a 2 doma. Gym zbog utega i sprava, a doma bodyweight.
Ne ciljam posebno misicne skupine, ali odvajam treninge nogu i gornjeg dijela tijela. Medutim, ima i treninga sa cijelim tijelom.
Aktivno sam poceo 2017., klasicno kao i svi, gym, dizanje utega, jer sam bio u uzasnom fizickom stanju i jebala me stitnjaca.
Onda je 2018. dosao Alan na scenu i tu je sve krenulo na bolje. Funkcionalni treninzi, klasicni gym, crossfit, komninacija svega i dosao sam u zivotnu formu. U tom periodu sam radio 100 zgibova kao od sale, 200 marinaca, uglavnom poigravao sam se sa svime.
Nakon rodenja sina, 2020. i preseljenja na novu adresu, malo je doslo do stagnacije, jer ne mozes. Zadnjih godinu dana sam se vratio pomalo na stare staze.
Ja bi rekao da u prvoj godini mozes doci u jebenu formu izgledom, imas onaj pocetni efekt kad se sve vidi, ali najbitnija je konstanta, trenirat stalno, nikad ne ponavljati treninge iz tjedan u tjedan, stalno kombinirati i sokirati misice.
Kaiserus puši kitu di si bio kad je grmilo dizali jebeni stol od 2 i 20 kroz prozor a tebe nigdje. Ako nisi jebo naljutit ću se
Učite. Sljedeći put će bit lakše
StarFox_N kod Alana kad se radi onda se radi. Nema izmedu, nema nemogu. Mislim ima, ali taj trening je za tebe gotov, mozes po stvari u svlacionicu i doma. Sve je precizno, radi se na vrijeme, vjezbe su povezane i obuhvacas sve misice.
Kad smo i kod upala, ja sam uvijek isao preko njih, razbijao treningom. Unosim dosta vode, magnezij i masiram. Ali sam sretan kad danas dobijem upalu.
Sto se tice sna, nisam spavao 2 godine
StarFox_N on ti se umara jednim godišnje. Roka 24 7 posao kuca trening trening kuca posao i onda ae srusi negdje tam pocetkom 10mjeseca nakon sezone. :-D
Poznavajuci genetiku od njegove obitelji tata mu se vjv hrvao sa medvjedima.
StarFox_N Pazimš da se ne preforsiraš u vrijeme kad imaš puno obaveza i radiš raspored oko toga. Kad si natural kortizol (hormon stresa) te "jede" drugi dan. Ali to je i u jednu ruku i stvar navike, u drugu ruku gledaš da ti bude dostupna osnovna suplementacija da se to ublaži. To bi bilo kreatin, cink-magnezij, B6 i ashwagandha (indijska biljka, imaš ju za kupiti u većini supplement shopova, za spuštanje kortizola je zakon). Dobro zna mi se desiti da me ponese u gymu ili da me ulovi inspiracija, pa se taj dan namjerno odvalim od treninga. Zadnji put kad je bilo stvarno gadno krenuo sam sa benchom na 100kg sa ponavljanjima, pa završio sa "jedinicama" i tako od 150 do 200 kg. Onda sam odradio ostatak treninga. Sljedećih par dana sam se ljujao pred kompom, i samo čekao hoće li spičit temperatura ili ne. Ali i to je dio čari sporta. Nekad znam biti full razdraživ od umora, malo se treseš, onda jedeš i odspavaš 12 sati u komadu. Upale me ne zezaju toliko, više je to sa glavom. Trebaš gledati da ti je odmor što kvalitetniji i da je prehrana zdrava (ništa posebno, ono zdrav razum, ne tražiš neku tajnu namirnicu). Omega 3 je isto super u tom slučaju.
I da. Jedem kao Goku. Doslovno. Ne jer se furam, nego jer mi tijelo to traži. Ali tako doslovno otkad znam za sebe. Kad mi tijelo ne treba toliko,onda samnjim taj dan unos kalorija. Slušam instinktivno. Niti stanem kad drugi viču da pretjerujem, niti jedem ako stvarno nemam potrebu jer eto ispunjavam neku kvotu.