StarFox_N Pazimš da se ne preforsiraš u vrijeme kad imaš puno obaveza i radiš raspored oko toga. Kad si natural kortizol (hormon stresa) te "jede" drugi dan. Ali to je i u jednu ruku i stvar navike, u drugu ruku gledaš da ti bude dostupna osnovna suplementacija da se to ublaži. To bi bilo kreatin, cink-magnezij, B6 i ashwagandha (indijska biljka, imaš ju za kupiti u većini supplement shopova, za spuštanje kortizola je zakon). Dobro zna mi se desiti da me ponese u gymu ili da me ulovi inspiracija, pa se taj dan namjerno odvalim od treninga. Zadnji put kad je bilo stvarno gadno krenuo sam sa benchom na 100kg sa ponavljanjima, pa završio sa "jedinicama" i tako od 150 do 200 kg. Onda sam odradio ostatak treninga. Sljedećih par dana sam se ljujao pred kompom, i samo čekao hoće li spičit temperatura ili ne. Ali i to je dio čari sporta. Nekad znam biti full razdraživ od umora, malo se treseš, onda jedeš i odspavaš 12 sati u komadu. Upale me ne zezaju toliko, više je to sa glavom. Trebaš gledati da ti je odmor što kvalitetniji i da je prehrana zdrava (ništa posebno, ono zdrav razum, ne tražiš neku tajnu namirnicu). Omega 3 je isto super u tom slučaju.
I da. Jedem kao Goku. Doslovno. Ne jer se furam, nego jer mi tijelo to traži. Ali tako doslovno otkad znam za sebe. Kad mi tijelo ne treba toliko,onda samnjim taj dan unos kalorija. Slušam instinktivno. Niti stanem kad drugi viču da pretjerujem, niti jedem ako stvarno nemam potrebu jer eto ispunjavam neku kvotu.