Jako bih htio pod te spoilere, ali tek sam Act 2. Za sad mi je ova cetvorka epic as fuck, stvarno me zakvacila i ne pusta. Bilo mlako u pocetku ali evo kraj Acta 1 je bio sve. Uf.
The Legend of Heroes
E ako si mislio da je kraj Act-a 1 spektakl čekaj da tek vidis kraj 2. Act-a .
foggy Za sad mi je ova cetvorka epic as fuck
Ja ću samo reći da su si stvarno dali truda i da su sa Cold Steel IV baš fino zaokružili Cold Steel kvadriologiju.
Što se spoilera tiće da nemoj otvarat jel ima podosta toga, ali nakon što odigraš CS IV slobodno pogledaj i uključi se u raspravu
- Uređivano
Ovih dana kad čitam vijesti vezane za Falcom i Trailse:
Bogami ne bi nikad rekao da će Epic Games biti prvi koji će to objavit... , kako god odlične vijesti.
Samo 2023 ... o ne ne ne tko će to dočekat, luckily na steam-u zero,azure i hajimari dolaze sad 7. / 8. mjesec (iako se ne može naći direkt na steamu, preko normalne tražilice) . Međutim ako odeš na stranicu od Publishera: Clouded Leopard Entertainment
https://store.steampowered.com/search/?publisher=Clouded%20Leopard%20Entertainment
Trebao bi ovih dana osvanut i hajimari...naravno kupuje se day 1 i čeka se community prijevod .
Btw. lajkam ime koje su odabrali "Reverie" .

Godine su, navodno, za sada samo placeholder. Nadam se Hajimari 2022 za PS4 (ako se vodimo primjerom da je konzola uvijek bila prva).
https://geofront.esterior.net/2021/06/25/from-fantasy-to-reality-our-partnership-with-nis-america/
Ova je priča jednaka onoj kako je Kondo postao predsjednik Falcoma. Sigurno nabavljam Zero/Azure, sad s još jednim razlogom više.
Sada je službeno, 2023. za sve platforme.
Iskreno, malo sam razočaran ovakvim ishodom ne smo zbog dugog čekanja, već i zbog Kuro no Kiseki. Već će tada biti 2 godine star, moguće da će za to vrijeme doći i Kuro 2 a to automatski ugrožava PS4 realese. Bojim se da se opet ne desi Crossbell situacija.
Ali vidjet ćemo.
- Uređivano
Baš mi je drago zbog njih i apsolutno su zaslužili to jer prijevodi su im tip top
kabegami Sada je službeno, 2023. za sve platforme.
kabegami Iskreno, malo sam razočaran ovakvim ishodom ne smo zbog dugog čekanja, već i zbog Kuro no Kiseki. Već će tada biti 2 godine star, moguće da će za to vrijeme doći i Kuro 2 a to automatski ugrožava PS4 realese. Bojim se da se opet ne desi Crossbell situacija.
Same, a i s obzirom na to da će Geofront raditi na Azure i Zero za NIS-u mislim da Hajimari community translation otpada:/ . No pošto već ima onaj overlay s kompletnim prijevodom možda se nađe neka dobra duša i prilagodi to za pc
Treba vidjet jel ima koji tečaj Japanskog uskoro i riješit taj problem jednom za svagda xD
f_i_c_o Treba vidjet jel ima koji tečaj Japanskog uskoro i riješit taj problem jednom za svagda
dođi u split na godinu-dvi, skupa ćemo. (godinu-dvi jer toliko japanskog će nam bit dosta da se otisnemo za Obećanu Zemlju, naravno )
Kad sam vidio da me čekaju još 4 neodigranje TLOH igre i to na konzolama konačno, krenula je suza i podočnjak je za duplo narastao
- Uređivano
f_i_c_o Mori me neki čudan osjećaj, neka blesava mješavina frustracije i sreće. Sretan sam kaj napokon Zero/Azure dolaze, a opet Hajimari je tako daleko... Dođe mi da se histerično počnem smijati dok razbijam sve što mi se nađe pod rukom.
Inače, čudi me da sada odjednom guraju jedan običan spin-off prije main line igre. Stvarno bi moglo biti:
Pa kad pogledaš povijest Falcoma shvatiš koliko su bitni za razvoj gaminga na samom početku industrije kao takve. I za razvoj glazbe u igrama, posbeno za razvoj gaming glazbe.
foggy I kad iskusiš jednu od najbolesnijih i najboljih priča, ne u povijesti žanra, već u povijesti gaminga...
EDIT: @f_i_c_o Ne znam jesi gledao stream ali napravili su veliki gaf. Otkrili su tko je "C" sa jednom od pozadinskih slika tijekom nastupa... Nije big deal za mene, isto mi je učinio Youtube, 2 dana nakon izlaska igre...
@kabegami Proučavao sam ovo za glazbu. Da nam nije njih, čisto sumnjam da bi game soundtrackovi bili ono što su danas. Meni je toliko fascinantno koliko se njihove Eovolutiuon verzije soundtrackova za Sky trilogiju kvalitetno razlikuju ali i uklapaju u original, Tj, kako se osjeti da je ista stvar, ali opet nekako bogatije s više emocija i truda.
Evo, npr ovo.
- Uređivano
Al ok dosta baljezganja sad sam već dobrano prekardašio zdravu dozu teorija zavjere u Trailsima

kabegami e znam jesi gledao stream ali napravili su veliki gaf. Otkrili su tko je "C" sa jednom od pozadinskih slika tijekom nastupa... Nije big deal za mene, isto mi je učinio Youtube, 2 dana nakon izlaska igre...
Vidio sam... najomraženiji lik u Trails univerzumu, valjda jedini antagonist koji se može mjerit s Weissmannom. To bi moglo biti zanimljivo jer jedan od zadnjih scena u CS IV je ta u kojoj je prikazano kako je završio u zatvoru. Also btw rasturili su s koncertom, lajk na kvadrat

kabegami Mori me neki čudan osjećaj, neka blesava mješavina frustracije i sreće. Sretan sam kaj napokon Zero/Azure dolaze, a opet Hajimari je tako daleko... Dođe mi da se histerično počnem smijati dok razbijam sve što mi se nađe pod rukom
Ma joj čim više razmišlja o svemu tome to me hype bolje pere, Možda bi stvarno trebao investirat u sebe i konačno naučit Japanski bar onu neku osnovnu razinu. Iako ako se ova suradnja Geofronta i NIS-e pokaže dobrom u što uopće ne sumnjam jer odigrao sam oba njihova prijevoda (Zero i Azure) i stvarno su talentirana ekipa tako da držim fige da ta suradnja urodi plodom pa možda, ali samo možda počnemo i mi za zapad dobivat prijevode u nekom razumnom periodu tip 3-6 mjeseca od Japan relese-a...
Ovaj evolution OST na 0:51 kreće orgazam za uši, fakat su majstori svog zanata .
Ako već nisi baci pogled na Falcom Event 40th Anniversary LIVE Concert, nečeš ostat razočaran .
A Mythosi su stvorili svijet, baš kao i Aidios... A crkva ju je tada iskoristila kao avatar uskrsnuća, neznajući da je samo replika, fragment stvarne Aidios. (hohoho ježim se, ježim!).
Mislim da je Ars Magna zapravo alkemičarski ekvivalent Aidios, obzirom da ne vjeruju u božicu kao takvu.
Btw, ono kada Renne kaže Mariabell da je gora i od Weissmanna, kad pogledaš kroz povijest shvatiš da su Crosisi generacijama financirali D G kult, stvarno ispada da su napravili puno veće zlo no što je Weissmann ikad mogao.
O ovome sam razmišljao onaj tren kad sam pročitao za suradnju. Mislim, wet dream samo takav. Vidjet ćemo za Kuro.

Ne znam s ovim spojlerima nikako, tak da će bit ovak.
- Uređivano
Za spoilere samo makni > ispred citata i onda idu svi pod isti spoiler
Major Spoiler!!!!

A stvarno, ovako kad ga gledaš, bez kakvog zooma, nije baš tako lako prepoznatljiv.
Tko zna što su smislili, a gdje je još 2023.

- Uređivano
****es mi sve! Jos samo 6 igara i onda ću i ja mirne duše konačno kliknuti na "Read More" od početka teme!
Meni je najviše išao na živce sa onim svojim "oh-I-already-knew-that smirk", pa kad napokon izgubi konce je baš zadovoljstvo. haha
Nego, razmišljam, ako Falcom planira opet napraviti igru poput Hajimari, bilo bi zanimljivo da jednu od ruta vode Cedric i Shirley. Koliko god da mi je ljigav, bilo bi zanimljivo vidjeti njihove avanture (dinamika između njih dvoje je onak, ko neki perverzni odnos Estelle i Joshue). Ova mi je ideja pala nakon što je Campanella komentirao da je Cedric još uvijek jako zelen i ne zna ništa o svijetu. K tome, mogao bi pružiti dobar uvid u to kako Ouroboros funkcionira.
"Organization" koja se pojavljuje u "III & IX" bi mogla postati veliki rival, kao nekoć Order of the Moonlight Horse...