https://geofront.esterior.net/2021/06/25/from-fantasy-to-reality-our-partnership-with-nis-america/

Ova je priča jednaka onoj kako je Kondo postao predsjednik Falcoma. Sigurno nabavljam Zero/Azure, sad s još jednim razlogom više.

Sada je službeno, 2023. za sve platforme.
Iskreno, malo sam razočaran ovakvim ishodom ne smo zbog dugog čekanja, već i zbog Kuro no Kiseki. Već će tada biti 2 godine star, moguće da će za to vrijeme doći i Kuro 2 a to automatski ugrožava PS4 realese. Bojim se da se opet ne desi Crossbell situacija.

Ali vidjet ćemo. 😃

kabegami

Baš mi je drago zbog njih i apsolutno su zaslužili to jer prijevodi su im tip top 😃

kabegami Sada je službeno, 2023. za sve platforme.

kabegami Iskreno, malo sam razočaran ovakvim ishodom ne smo zbog dugog čekanja, već i zbog Kuro no Kiseki. Već će tada biti 2 godine star, moguće da će za to vrijeme doći i Kuro 2 a to automatski ugrožava PS4 realese. Bojim se da se opet ne desi Crossbell situacija.

Same, a i s obzirom na to da će Geofront raditi na Azure i Zero za NIS-u mislim da Hajimari community translation otpada:/ . No pošto već ima onaj overlay s kompletnim prijevodom možda se nađe neka dobra duša i prilagodi to za pc 😛

Treba vidjet jel ima koji tečaj Japanskog uskoro i riješit taj problem jednom za svagda xD

f_i_c_o Treba vidjet jel ima koji tečaj Japanskog uskoro i riješit taj problem jednom za svagda

dođi u split na godinu-dvi, skupa ćemo. (godinu-dvi jer toliko japanskog će nam bit dosta da se otisnemo za Obećanu Zemlju, naravno 👘)

btw. 40 godina Nihon Falcoma!! Wow!! 🏄‍♂️

Kad sam vidio da me čekaju još 4 neodigranje TLOH igre i to na konzolama konačno, krenula je suza i podočnjak je za duplo narastao

f_i_c_o Mori me neki čudan osjećaj, neka blesava mješavina frustracije i sreće. Sretan sam kaj napokon Zero/Azure dolaze, a opet Hajimari je tako daleko... Dođe mi da se histerično počnem smijati dok razbijam sve što mi se nađe pod rukom.

Inače, čudi me da sada odjednom guraju jedan običan spin-off prije main line igre. Stvarno bi moglo biti:

Creha = Grandmaster = Aidios

Pa kad pogledaš povijest Falcoma shvatiš koliko su bitni za razvoj gaminga na samom početku industrije kao takve. I za razvoj glazbe u igrama, posbeno za razvoj gaming glazbe.

foggy I kad iskusiš jednu od najbolesnijih i najboljih priča, ne u povijesti žanra, već u povijesti gaminga... 🚀 🚀 🚀

EDIT: @f_i_c_o Ne znam jesi gledao stream ali napravili su veliki gaf. Otkrili su tko je "C" sa jednom od pozadinskih slika tijekom nastupa... Nije big deal za mene, isto mi je učinio Youtube, 2 dana nakon izlaska igre...

@kabegami Proučavao sam ovo za glazbu. Da nam nije njih, čisto sumnjam da bi game soundtrackovi bili ono što su danas. Meni je toliko fascinantno koliko se njihove Eovolutiuon verzije soundtrackova za Sky trilogiju kvalitetno razlikuju ali i uklapaju u original, Tj, kako se osjeti da je ista stvar, ali opet nekako bogatije s više emocija i truda.

Evo, npr ovo.

kabegami

Vezano za Nayuta No Kiseki, ma kažem ja može Kondo nijekat koliko hoće ali previše je tu sličnosti da bi bila slučajnost, sad baš peglam igru i Noi mi je skroz simpa. Došao sam do onog djela kad oslobodim prvog warden-a (Geo) kojega je zarobio Zext pa Noi kaže da to ne može biti isti Zext jer je on stradao u nekakvoj nesreći, tu bi mogao povući paralelu s Reverie, pa se ispostavi da je Grandmaster Klon od Creha-e ... e to bi bio mindfuck žešći, još da se ispostavi da Alkemisti stoje iza toga, jer Mariabell na kraju CS IV spomene kako je Ars Magna povezana s Grandmaster.

Al ok dosta baljezganja sad sam već dobrano prekardašio zdravu dozu teorija zavjere u Trailsima 🤣

kabegami e znam jesi gledao stream ali napravili su veliki gaf. Otkrili su tko je "C" sa jednom od pozadinskih slika tijekom nastupa... Nije big deal za mene, isto mi je učinio Youtube, 2 dana nakon izlaska igre...

Vidio sam... najomraženiji lik u Trails univerzumu, valjda jedini antagonist koji se može mjerit s Weissmannom. To bi moglo biti zanimljivo jer jedan od zadnjih scena u CS IV je ta u kojoj je prikazano kako je završio u zatvoru. Also btw rasturili su s koncertom, lajk na kvadrat 😃

kabegami Mori me neki čudan osjećaj, neka blesava mješavina frustracije i sreće. Sretan sam kaj napokon Zero/Azure dolaze, a opet Hajimari je tako daleko... Dođe mi da se histerično počnem smijati dok razbijam sve što mi se nađe pod rukom

Ma joj čim više razmišlja o svemu tome to me hype bolje pere, Možda bi stvarno trebao investirat u sebe i konačno naučit Japanski bar onu neku osnovnu razinu. Iako ako se ova suradnja Geofronta i NIS-e pokaže dobrom u što uopće ne sumnjam jer odigrao sam oba njihova prijevoda (Zero i Azure) i stvarno su talentirana ekipa tako da držim fige da ta suradnja urodi plodom pa možda, ali samo možda počnemo i mi za zapad dobivat prijevode u nekom razumnom periodu tip 3-6 mjeseca od Japan relese-a...

herc

Ovaj evolution OST na 0:51 kreće orgazam za uši, fakat su majstori svog zanata .

Ako već nisi baci pogled na Falcom Event 40th Anniversary LIVE Concert, nečeš ostat razočaran 😃 .

f_i_c_o pa se ispostavi da je Grandmaster Klon od Creha-e

A Mythosi su stvorili svijet, baš kao i Aidios... A crkva ju je tada iskoristila kao avatar uskrsnuća, neznajući da je samo replika, fragment stvarne Aidios. (hohoho ježim se, ježim!).
                > f_i_c_o Mariabell na kraju CS IV spomene kako je Ars Magna povezana s Grandmaster

Mislim da je Ars Magna zapravo alkemičarski ekvivalent Aidios, obzirom da ne vjeruju u božicu kao takvu.
                Btw, ono kada Renne kaže Mariabell da je gora i od Weissmanna, kad pogledaš kroz povijest shvatiš da su Crosisi generacijama financirali D G kult, stvarno ispada da su napravili puno veće zlo no što je Weissmann ikad mogao.
                > f_i_c_o možda počnemo i mi za zapad dobivat prijevode u nekom razumnom periodu tip 3-6 mjeseca od Japan relese-a...

O ovome sam razmišljao onaj tren kad sam pročitao za suradnju. Mislim, wet dream samo takav. Vidjet ćemo za Kuro. 😃

Ne znam s ovim spojlerima nikako, tak da će bit ovak.

kabegami

Za spoilere samo makni > ispred citata i onda idu svi pod isti spoiler 😃

Major Spoiler!!!!

E sad jesu to namjerno napravili ili su se zajebali teško je reći, nova publika nema pojma tko je to, a postojeću publiku su vjv, naložili do ibera i sad će po redditu krenut teorije... sve me strah što to bude
                  Da, da... Taj art su na svom službenom Twitteru postali. Strana publika je skoro izvršila harakiri. 😆
                  A stvarno, ovako kad ga gledaš, bez kakvog zooma, nije baš tako lako prepoznatljiv.
                  Tko zna što su smislili, a gdje je još 2023. 🤣

kabegami

Ma ja sam prvo mislio da je Jusis i gledam ono koji vrag, ali onda kad sam malo bolje pogledao i zoomira-o vidim da je to onaj krelac kojeg svaki put kad sam vidio u Cold Steel-u poželio sam in game mogućnost da mu zviznem ciglu u facu. Bit će ga zanimljivo vidjet u onome što je po svemu sudeći uloga pokajnika

****es mi sve! Jos samo 6 igara i onda ću i ja mirne duše konačno kliknuti na "Read More" od početka teme!

Scena kada ga Jusis zvizne sa šakom u facu je jedno od najvećih zadovoljstava u cijelom serijalu.
                      Meni je najviše išao na živce sa onim svojim "oh-I-already-knew-that smirk", pa kad napokon izgubi konce je baš zadovoljstvo. haha

Nego, razmišljam, ako Falcom planira opet napraviti igru poput Hajimari, bilo bi zanimljivo da jednu od ruta vode Cedric i Shirley. Koliko god da mi je ljigav, bilo bi zanimljivo vidjeti njihove avanture (dinamika između njih dvoje je onak, ko neki perverzni odnos Estelle i Joshue). Ova mi je ideja pala nakon što je Campanella komentirao da je Cedric još uvijek jako zelen i ne zna ništa o svijetu. K tome, mogao bi pružiti dobar uvid u to kako Ouroboros funkcionira.
                      "Organization" koja se pojavljuje u "III & IX" bi mogla postati veliki rival, kao nekoć Order of the Moonlight Horse... 😃

herc I @foggy se također preznojava. A sorry... 😆

kabegami

Znam na što točno misliš, samo moment

E jbg @herc , sorry moram i ja još bar jedan:

kabegami Scena kada ga Jusis zvizne sa šakom u facu je jedno od najvećih zadovoljstava u cijelom serijalu.
                        Potpis.

Lagao bi kad bi rekao da se nisam raspekmezio na ovom segmentu
                          f_i_c_o Na kraju kad ga pozove da upozna njezinog tatu a ovaj se sav smota pa odahne i shvati da Shirely ipak više voli cure. 🤣
                          Potencijal samo takav.

Neću više, da nam herca ne lupi herc. 😄

kabegami

O zaboga miloga

I ne pitaj, mapa za Trails screen-ove mi ima 14.2GB i to samo za CS IV...

Ispričavam se na duplom postu, nadam se da neću završiti u Hagu, ali samo da skrenem pozornost.

12 dana kasnije