f_i_c_o Treba vidjet jel ima koji tečaj Japanskog uskoro i riješit taj problem jednom za svagda
dođi u split na godinu-dvi, skupa ćemo. (godinu-dvi jer toliko japanskog će nam bit dosta da se otisnemo za Obećanu Zemlju, naravno )
f_i_c_o Treba vidjet jel ima koji tečaj Japanskog uskoro i riješit taj problem jednom za svagda
dođi u split na godinu-dvi, skupa ćemo. (godinu-dvi jer toliko japanskog će nam bit dosta da se otisnemo za Obećanu Zemlju, naravno )
Kad sam vidio da me čekaju još 4 neodigranje TLOH igre i to na konzolama konačno, krenula je suza i podočnjak je za duplo narastao
f_i_c_o Mori me neki čudan osjećaj, neka blesava mješavina frustracije i sreće. Sretan sam kaj napokon Zero/Azure dolaze, a opet Hajimari je tako daleko... Dođe mi da se histerično počnem smijati dok razbijam sve što mi se nađe pod rukom.
Inače, čudi me da sada odjednom guraju jedan običan spin-off prije main line igre. Stvarno bi moglo biti:
Pa kad pogledaš povijest Falcoma shvatiš koliko su bitni za razvoj gaminga na samom početku industrije kao takve. I za razvoj glazbe u igrama, posbeno za razvoj gaming glazbe.
foggy I kad iskusiš jednu od najbolesnijih i najboljih priča, ne u povijesti žanra, već u povijesti gaminga...
EDIT: @f_i_c_o Ne znam jesi gledao stream ali napravili su veliki gaf. Otkrili su tko je "C" sa jednom od pozadinskih slika tijekom nastupa... Nije big deal za mene, isto mi je učinio Youtube, 2 dana nakon izlaska igre...
@kabegami Proučavao sam ovo za glazbu. Da nam nije njih, čisto sumnjam da bi game soundtrackovi bili ono što su danas. Meni je toliko fascinantno koliko se njihove Eovolutiuon verzije soundtrackova za Sky trilogiju kvalitetno razlikuju ali i uklapaju u original, Tj, kako se osjeti da je ista stvar, ali opet nekako bogatije s više emocija i truda.
Evo, npr ovo.
Ovaj evolution OST na 0:51 kreće orgazam za uši, fakat su majstori svog zanata .
Ako već nisi baci pogled na Falcom Event 40th Anniversary LIVE Concert, nečeš ostat razočaran .
Ne znam s ovim spojlerima nikako, tak da će bit ovak.
Za spoilere samo makni > ispred citata i onda idu svi pod isti spoiler
Major Spoiler!!!!
****es mi sve! Jos samo 6 igara i onda ću i ja mirne duše konačno kliknuti na "Read More" od početka teme!
Ispričavam se na duplom postu, nadam se da neću završiti u Hagu, ali samo da skrenem pozornost.
Nisu normalni... ovo je pothvat samo takav...
Izgleda da ću opet igrat...
I malo informacija o Kuro (kojeg nećemo igrat do 2027.)
Jos smo jako daleko, ali čisto da se zna. Tko se primarno igra na PC, koristi Steam kao glavnu paltformu, odmah na Wishlist!
I da... Jučer sam nakon 2-3 tjedna odugovlačenja, krenuo s Geofront Zero (hvala @f_i_c_o ), rekoh, ajde samo 30 min pa onda radit nešto drugo. Na kraju sam zaredao 9 sati.