Pozdrav svim fanovima ovog a i ostalih jrpg serijala i igara i svim članovima foruma.Sa ovom franšizom sam se susreo slučajno i kada sam maltene prestao da igram igre i od starta sam bio oduševljen kao neko ko stavlja akcenat na priču,likove,gejmplej i muziku i neko kome grafika nije prioritet. Može se slobodno reci da je u pitanju jedan od najboljih serijala ovog žanra ikad i može bez problema da stane rame uz rame sa Suikodenom,Personom, Grandiom i td. Sto se tiče prevoda meni je on možda i veći problem nego drugima jer dok čekam sve sto krenem da igram ostavim jer mi jednostavno nije dovoljno dobro sto dokazuje koliko sam vezan za ovaj serijal pa u svemu tražim i vidim njega.Od samih naslova svi su oni odlični ali mislim dasu Zero i Azure potpuni vrh i i da su to ubjedljivo najkompletnije igre u samom serijalu i nešto sto će proizvođači u budućnosti teško nadmašiti. E sad kad smo kod budućnosti koliko sam ja upućen biće tu dosta igara i nekih rimejkova ali odprilike kada se zavrsi Kuro ima još 1-2 regiona da se vidi i to je to. Eto toliko od mene za sada pa se družimo,ako neko ima neke vjesti neka napise ovd.Takodje,ako ima neka slična igra a da nisam cuo za nju bio bih vam zahvalan da me uputite.

18 dana kasnije

Coming July 5, 2024 to Nintendo Switch, PS4, PS5, and PC!

herc

Jedva čekam da stigne pa da ga napokon odigraš i vidiš koliko je dobar!

Pa onda malo kasnije dolazi YSX. Uff, dobra godina, jako dobra godina.

Ne mogu dočekati! Nakon svih silnih hvalospjeva koje sam pročitao od tebe i od @f_i_c_o Ono… Broje se dani! Još samo da nagodinu dobijemo Crimson Sin!

Također…

Teški wihslist!

@k daj više nabavi nekako potato PC s Windows i upadaj u serijal!

herc Još samo da nagodinu dobijemo Crimson Sin!

I Kai, isto. Moram dobiti Kai da ne moram lutati po 4chanu, tražit patch i gledat Altinine gaće.

2 mjeseci kasnije

Za 7h počinje live stream Kai no KIseki.

Kai sam bio produktivan danas, bio sam.

Konačno se pojavljuje i Yun Kafai…bas me zanima njegova uloga i priča.

17 dana kasnije
      16 dana kasnije

https://noisypixel.net/nis-america-teases-big-reveal-trails-anime-expo-2024/

Hajde dajte Crimson Sin u prvoj polovici 2025 i onda fino Kai no Kiseki do kraja godine. Jest da mi je NISA odvratna ali to bi baš bio win.

dejzika

Ne znam ni sam koliko sam ga puta pogledao. Prvo, glazba standardno Falcomovski odlična. Animacije su još dorađenije i bolje a kad vidim sve likove koje ćemo kontrolirati kao i cijeli setting + najave o otkrivanju najvećih tajni serijala… Kai bi definitivno mogao biti najvažniji Trails nastavak ikad.

Inače sam nahajpan na svaku Trails igru ali ovaj put… ovaj put čak ne mogu naći ni riječi. Samo da dođe što prije, u kojem god obliku.

mjesec kasnije

20 godina Trailsa, i 8 godina kako sam ih otkrio.

Sjećam se, 2016., bio je vrući ljetni dan u osmom mjesecu i baš taj dan kada sam pokrenuo Sky First Chapter mi se začepio odvod u kupaoni pa sam malo trčao odčepljivati odvod, malo igrati Trailse. Znam da sam nekoliko puta pomislio "Joj, kako je ovo dosadna igra." jer Estelle nije prestajala pričati o tenisicama. Drago mi je da nisam odustao.

U međuvremenu, znam da je spoiler i sve to, ali vjerujem da ipak moram postati ovaj trailer

Kai no Kiseki Trailer no. 2:

EDIT: Trailer uklonjen, repostam ga kad iznjedri od nekuda. 😉

EDIT 2: "engleski" trailer je vani (ubit će me ovaj CLE s time)

kabegami

Čekam taj 5. srpanj kao zapeta puška! Ima da pokidam oči kao što Rellana kida ove koji odbijaju biti Git Gud u Elden Ring Shadow of the Erdtree!

@herc @f_i_c_o @sanzo

https://www.gematsu.com/2024/06/the-legend-of-heroes-trails-through-daybreak-ii-coming-west

Vjerojatno će ga najaviti na Anime Expo, obzirom da su teaseali veliku najavu 5. srpnja.

AKO to znači da postoji i najmanja šansa za Kai sljedeće godine… spustit ću standarde toliko nisko i prihvatiti igru u bilo kojem stanju, može imati i 100 typoa, 12FPS-ova, ma čak ću preći i preko Beauty's Blade, SAMO MI DAJ KAI!!

kabegami

Ja bi radije da uzmu vremena i da prijevod bude kvalitetniji nego za reverie. Ne žuri mi se toliko da igre izađu, uvijek imam nešto za igrat.

9 dana kasnije

Pozdrav svima,vidim da ima dosta vijesti za ovo vrijeme dok sam bio odsutan. Nažalost,doživio sam tešku povredu na poslu pa neću biti u prilici da igran Trails Trough Daybreak odmah ali vjerujem u oporavak. Naravno igra se naručuje već danas čisto da imam za kolekciju ako ništa.

kabegami

Nažalost, neću moći uskočiti odmah jer su mi zadali toliko posla za popi**it. Ako danas krenem igrati, ne da mogu zaboraviti na posao, nego i na ukućane, psa, Sunce, zrak, vodu i stvarnost.

@dejzika

Drži se i brz oporavak! Nadam se da je u blizini netko tko ti može castat Tearal!

@kabegami

Imaš li možda informaciju ili novosti o toj nekakvoj velikoj najavi koja bi trebala biti danas?