herc Još samo da nagodinu dobijemo Crimson Sin!

I Kai, isto. Moram dobiti Kai da ne moram lutati po 4chanu, tražit patch i gledat Altinine gaće.

2 mjeseci kasnije

Za 7h počinje live stream Kai no KIseki.

Kai sam bio produktivan danas, bio sam.

Konačno se pojavljuje i Yun Kafai…bas me zanima njegova uloga i priča.

17 dana kasnije
16 dana kasnije

https://noisypixel.net/nis-america-teases-big-reveal-trails-anime-expo-2024/

Hajde dajte Crimson Sin u prvoj polovici 2025 i onda fino Kai no Kiseki do kraja godine. Jest da mi je NISA odvratna ali to bi baš bio win.

dejzika

Ne znam ni sam koliko sam ga puta pogledao. Prvo, glazba standardno Falcomovski odlična. Animacije su još dorađenije i bolje a kad vidim sve likove koje ćemo kontrolirati kao i cijeli setting + najave o otkrivanju najvećih tajni serijala… Kai bi definitivno mogao biti najvažniji Trails nastavak ikad.

Inače sam nahajpan na svaku Trails igru ali ovaj put… ovaj put čak ne mogu naći ni riječi. Samo da dođe što prije, u kojem god obliku.

mjesec kasnije

20 godina Trailsa, i 8 godina kako sam ih otkrio.

Sjećam se, 2016., bio je vrući ljetni dan u osmom mjesecu i baš taj dan kada sam pokrenuo Sky First Chapter mi se začepio odvod u kupaoni pa sam malo trčao odčepljivati odvod, malo igrati Trailse. Znam da sam nekoliko puta pomislio "Joj, kako je ovo dosadna igra." jer Estelle nije prestajala pričati o tenisicama. Drago mi je da nisam odustao.

U međuvremenu, znam da je spoiler i sve to, ali vjerujem da ipak moram postati ovaj trailer

Kai no Kiseki Trailer no. 2:

EDIT: Trailer uklonjen, repostam ga kad iznjedri od nekuda. 😉

EDIT 2: "engleski" trailer je vani (ubit će me ovaj CLE s time)

kabegami

Čekam taj 5. srpanj kao zapeta puška! Ima da pokidam oči kao što Rellana kida ove koji odbijaju biti Git Gud u Elden Ring Shadow of the Erdtree!

@herc @f_i_c_o @sanzo

https://www.gematsu.com/2024/06/the-legend-of-heroes-trails-through-daybreak-ii-coming-west

Vjerojatno će ga najaviti na Anime Expo, obzirom da su teaseali veliku najavu 5. srpnja.

AKO to znači da postoji i najmanja šansa za Kai sljedeće godine… spustit ću standarde toliko nisko i prihvatiti igru u bilo kojem stanju, može imati i 100 typoa, 12FPS-ova, ma čak ću preći i preko Beauty's Blade, SAMO MI DAJ KAI!!

kabegami

Ja bi radije da uzmu vremena i da prijevod bude kvalitetniji nego za reverie. Ne žuri mi se toliko da igre izađu, uvijek imam nešto za igrat.

9 dana kasnije

Pozdrav svima,vidim da ima dosta vijesti za ovo vrijeme dok sam bio odsutan. Nažalost,doživio sam tešku povredu na poslu pa neću biti u prilici da igran Trails Trough Daybreak odmah ali vjerujem u oporavak. Naravno igra se naručuje već danas čisto da imam za kolekciju ako ništa.

kabegami

Nažalost, neću moći uskočiti odmah jer su mi zadali toliko posla za popi**it. Ako danas krenem igrati, ne da mogu zaboraviti na posao, nego i na ukućane, psa, Sunce, zrak, vodu i stvarnost.

@dejzika

Drži se i brz oporavak! Nadam se da je u blizini netko tko ti može castat Tearal!

@kabegami

Imaš li možda informaciju ili novosti o toj nekakvoj velikoj najavi koja bi trebala biti danas?

Znači, postoji čak i šansa da Kai dolazi sljedeće godine… Ne, ne mogu… 🤯 🤯🤯

kabegami

Ako dođe do toga, doživotno otkazujem sve suradnje, jer nema smisla. A još i novi YS…

Hej, @kabegami budem ti čestitao 2025. iz KBC!

Kad nas još iznenade sa simultanim izlaskom novog Xanadua… (znam, sad već pretjerujem ali ajmo otpustit sve kočnice)… Uff kolega, kaj nam se sprema. 🤯

kabegami

Skoro sigurno ovim tempom. Nemamo vise zaostataka.

f_i_c_o

Welcome back, O Grandmaster! 😉

Kai hype train već opasno juri. Moram samo biti oprezan da obrišem sav history prije nego što izađe.

Btw, već je krenuo promo za Kuro 2 (naravno, blagi spoileri, pa ono, nek stoji ako nekoga zanima):

https://noisypixel.net/the-legend-of-heroes-trails-through-daybreak-ii-official-english-character-profiles/

Ne znam samo zašto inzistiraju na toj promjeni L u R, tako je Jolda postala Jorda. Još ako će se čitati "Đorda", ubit ću se. Hah

f_i_c_o

Ne mogu vjerovati da ovo pišem, kako mi je Rufus cool. Baš mi se sviđa ovo malo što su ga pokazali. Još onako skroz coolerski baci naočale samo da ih dočeka kad izvede napad.

Nastavno na post u soundtrack temi Vidim Rean vs Shizuna. Nadam se da je bezvezni Rean neće uspjeti poraziti, jer onda mogu sav power scaling baciti u vodu. Shizuna je Steel Maiden u nastajanju, i do sada nije nikada niti pokazala koliko je zapravo snažna. A koliko je štete radila tijekom Kuro 2 (i parirala Kasimu) stvarno ne vidim da je to moguć scenarij. A onda opet, Falcom ne želi iznevjeriti Reanoljupce pa će vjerojatno dvoboj završiti neriješeno ili će se pak uplesti Yun Ka Fai.

Inače, novi intervju sa Kondom:

https://www.gamespot.com/articles/whats-next-after-a-20-year-old-rpg-series-ends-ys-and-trails-director-toshihiro-kondo-talks-falcoms-future/1100-6524780/

kabegami

Možda i Rean ne bude šonjo u Kai, ima nade 😃 , al meni je full drago što su Kevina vratili (po meni on kao protagnosit je dobio premalo "screen time-a")

A što se tiće Rean vs Shizuna to ćemo vidjet mada mislim da si na pravom tragu i da će se master Ka Fai umješat i prekinut taj duel prije nego eskalira. A Rufus … nemam rijeći, od jednog od najomraženijih likova u serijalu do totalnog baje, to ne može svatko izvest … kapa dolje

Sve u svemu izgleda da nas čeka roba i pol

Sve je na japanskom, ali bitno da su pokazali novi merch , opet će novčanik vrištat 🫠

Jel mogu skočiti na novije heroje bez da odigram starije? Nikako da se natjeram da odigram prvi Cold Steel, a imam još dva chaptera do kraja, ali toliko mi je dosadno to što se ništa ne događa da nemam volju, a s druge strane Reverie mi se čini zanimljivo.

Legendary_Hero

Priča je povezana kroz sve nastavke. Ako ti ne bi bio problem počet čitat serijal knjiga od 11. nastavka možeš počet od Daybreaka. Sigurno će ti falit konteksta za neke stvari, ali može se odigrat i tako ako baš želiš.

sanzo

Tnx na odgovoru. Tako sam si i mislio da je povezano. Morao bi se prisiliti bar taj prvi dio završiti kad sam već ulupao 90 sati igre.

100-150 eura? Čim je artbook i soundtrack tu.

kabegami

Blikorao sam sav sadržaj vezano za isto! Nikakvi spoileri, likovi, ovo-ono!
                    Uopće ne sumnjam da će to biti IGRETINA i jedva čekam da najave izalzak na Zapad na jesen 2025.

herc

Malo me ponese hype pa zaboravim staviti spoiler tag. Editirano!

kabegami

Ma samo stavljaj 😃 Ja sam stavio nekakav YT blocker pa mi neće ni otvoriti ako ne kliknem!

Isss gledam koje sve nove nastavke nisam uzeo, i skuzim da sam u finom zaostatku. Uzeo jucer fino Trails To Azure i evo me u Crossbelu. Idemo, godisnji je poceo. Falio mi je ovaj serijal

herc

Wazy mi je još i bolji, kak lako mutavog Lloyda navede na grijeh. Ohohoho

Randy je, s druge strane, baš onak, pravi big bro. Haha