Ne znam ni sam koliko sam ga puta pogledao. Prvo, glazba standardno Falcomovski odlična. Animacije su još dorađenije i bolje a kad vidim sve likove koje ćemo kontrolirati kao i cijeli setting + najave o otkrivanju najvećih tajni serijala… Kai bi definitivno mogao biti najvažniji Trails nastavak ikad.
Inače sam nahajpan na svaku Trails igru ali ovaj put… ovaj put čak ne mogu naći ni riječi. Samo da dođe što prije, u kojem god obliku.
Sjećam se, 2016., bio je vrući ljetni dan u osmom mjesecu i baš taj dan kada sam pokrenuo Sky First Chapter mi se začepio odvod u kupaoni pa sam malo trčao odčepljivati odvod, malo igrati Trailse. Znam da sam nekoliko puta pomislio "Joj, kako je ovo dosadna igra." jer Estelle nije prestajala pričati o tenisicama. Drago mi je da nisam odustao.
U međuvremenu, znam da je spoiler i sve to, ali vjerujem da ipak moram postati ovaj trailer
Kai no Kiseki Trailer no. 2:
EDIT: Trailer uklonjen, repostam ga kad iznjedri od nekuda.
EDIT 2: "engleski" trailer je vani (ubit će me ovaj CLE s time)
Vjerojatno će ga najaviti na Anime Expo, obzirom da su teaseali veliku najavu 5. srpnja.
AKO to znači da postoji i najmanja šansa za Kai sljedeće godine… spustit ću standarde toliko nisko i prihvatiti igru u bilo kojem stanju, može imati i 100 typoa, 12FPS-ova, ma čak ću preći i preko Beauty's Blade, SAMO MI DAJ KAI!!
Pozdrav svima,vidim da ima dosta vijesti za ovo vrijeme dok sam bio odsutan. Nažalost,doživio sam tešku povredu na poslu pa neću biti u prilici da igran Trails Trough Daybreak odmah ali vjerujem u oporavak. Naravno igra se naručuje već danas čisto da imam za kolekciju ako ništa.
Nažalost, neću moći uskočiti odmah jer su mi zadali toliko posla za popi**it. Ako danas krenem igrati, ne da mogu zaboraviti na posao, nego i na ukućane, psa, Sunce, zrak, vodu i stvarnost.