kabegami

Vezano za Nayuta No Kiseki, ma kažem ja može Kondo nijekat koliko hoće ali previše je tu sličnosti da bi bila slučajnost, sad baš peglam igru i Noi mi je skroz simpa. Došao sam do onog djela kad oslobodim prvog warden-a (Geo) kojega je zarobio Zext pa Noi kaže da to ne može biti isti Zext jer je on stradao u nekakvoj nesreći, tu bi mogao povući paralelu s Reverie, pa se ispostavi da je Grandmaster Klon od Creha-e ... e to bi bio mindfuck žešći, još da se ispostavi da Alkemisti stoje iza toga, jer Mariabell na kraju CS IV spomene kako je Ars Magna povezana s Grandmaster.

Al ok dosta baljezganja sad sam već dobrano prekardašio zdravu dozu teorija zavjere u Trailsima 🤣

kabegami e znam jesi gledao stream ali napravili su veliki gaf. Otkrili su tko je "C" sa jednom od pozadinskih slika tijekom nastupa... Nije big deal za mene, isto mi je učinio Youtube, 2 dana nakon izlaska igre...

Vidio sam... najomraženiji lik u Trails univerzumu, valjda jedini antagonist koji se može mjerit s Weissmannom. To bi moglo biti zanimljivo jer jedan od zadnjih scena u CS IV je ta u kojoj je prikazano kako je završio u zatvoru. Also btw rasturili su s koncertom, lajk na kvadrat 😃

kabegami Mori me neki čudan osjećaj, neka blesava mješavina frustracije i sreće. Sretan sam kaj napokon Zero/Azure dolaze, a opet Hajimari je tako daleko... Dođe mi da se histerično počnem smijati dok razbijam sve što mi se nađe pod rukom

Ma joj čim više razmišlja o svemu tome to me hype bolje pere, Možda bi stvarno trebao investirat u sebe i konačno naučit Japanski bar onu neku osnovnu razinu. Iako ako se ova suradnja Geofronta i NIS-e pokaže dobrom u što uopće ne sumnjam jer odigrao sam oba njihova prijevoda (Zero i Azure) i stvarno su talentirana ekipa tako da držim fige da ta suradnja urodi plodom pa možda, ali samo možda počnemo i mi za zapad dobivat prijevode u nekom razumnom periodu tip 3-6 mjeseca od Japan relese-a...

herc

Ovaj evolution OST na 0:51 kreće orgazam za uši, fakat su majstori svog zanata .

Ako već nisi baci pogled na Falcom Event 40th Anniversary LIVE Concert, nečeš ostat razočaran 😃 .

f_i_c_o pa se ispostavi da je Grandmaster Klon od Creha-e

A Mythosi su stvorili svijet, baš kao i Aidios... A crkva ju je tada iskoristila kao avatar uskrsnuća, neznajući da je samo replika, fragment stvarne Aidios. (hohoho ježim se, ježim!).
    > f_i_c_o Mariabell na kraju CS IV spomene kako je Ars Magna povezana s Grandmaster

Mislim da je Ars Magna zapravo alkemičarski ekvivalent Aidios, obzirom da ne vjeruju u božicu kao takvu.
    Btw, ono kada Renne kaže Mariabell da je gora i od Weissmanna, kad pogledaš kroz povijest shvatiš da su Crosisi generacijama financirali D G kult, stvarno ispada da su napravili puno veće zlo no što je Weissmann ikad mogao.
    > f_i_c_o možda počnemo i mi za zapad dobivat prijevode u nekom razumnom periodu tip 3-6 mjeseca od Japan relese-a...

O ovome sam razmišljao onaj tren kad sam pročitao za suradnju. Mislim, wet dream samo takav. Vidjet ćemo za Kuro. 😃

Ne znam s ovim spojlerima nikako, tak da će bit ovak.

kabegami

Za spoilere samo makni > ispred citata i onda idu svi pod isti spoiler 😃

Major Spoiler!!!!

E sad jesu to namjerno napravili ili su se zajebali teško je reći, nova publika nema pojma tko je to, a postojeću publiku su vjv, naložili do ibera i sad će po redditu krenut teorije... sve me strah što to bude
      Da, da... Taj art su na svom službenom Twitteru postali. Strana publika je skoro izvršila harakiri. 😆
      A stvarno, ovako kad ga gledaš, bez kakvog zooma, nije baš tako lako prepoznatljiv.
      Tko zna što su smislili, a gdje je još 2023. 🤣

kabegami

Ma ja sam prvo mislio da je Jusis i gledam ono koji vrag, ali onda kad sam malo bolje pogledao i zoomira-o vidim da je to onaj krelac kojeg svaki put kad sam vidio u Cold Steel-u poželio sam in game mogućnost da mu zviznem ciglu u facu. Bit će ga zanimljivo vidjet u onome što je po svemu sudeći uloga pokajnika

****es mi sve! Jos samo 6 igara i onda ću i ja mirne duše konačno kliknuti na "Read More" od početka teme!

Scena kada ga Jusis zvizne sa šakom u facu je jedno od najvećih zadovoljstava u cijelom serijalu.
          Meni je najviše išao na živce sa onim svojim "oh-I-already-knew-that smirk", pa kad napokon izgubi konce je baš zadovoljstvo. haha

Nego, razmišljam, ako Falcom planira opet napraviti igru poput Hajimari, bilo bi zanimljivo da jednu od ruta vode Cedric i Shirley. Koliko god da mi je ljigav, bilo bi zanimljivo vidjeti njihove avanture (dinamika između njih dvoje je onak, ko neki perverzni odnos Estelle i Joshue). Ova mi je ideja pala nakon što je Campanella komentirao da je Cedric još uvijek jako zelen i ne zna ništa o svijetu. K tome, mogao bi pružiti dobar uvid u to kako Ouroboros funkcionira.
          "Organization" koja se pojavljuje u "III & IX" bi mogla postati veliki rival, kao nekoć Order of the Moonlight Horse... 😃

herc I @foggy se također preznojava. A sorry... 😆

kabegami

Znam na što točno misliš, samo moment

E jbg @herc , sorry moram i ja još bar jedan:

kabegami Scena kada ga Jusis zvizne sa šakom u facu je jedno od najvećih zadovoljstava u cijelom serijalu.
            Potpis.

Lagao bi kad bi rekao da se nisam raspekmezio na ovom segmentu
              f_i_c_o Na kraju kad ga pozove da upozna njezinog tatu a ovaj se sav smota pa odahne i shvati da Shirely ipak više voli cure. 🤣
              Potencijal samo takav.

Neću više, da nam herca ne lupi herc. 😄

kabegami

O zaboga miloga

I ne pitaj, mapa za Trails screen-ove mi ima 14.2GB i to samo za CS IV...

Ispričavam se na duplom postu, nadam se da neću završiti u Hagu, ali samo da skrenem pozornost.

12 dana kasnije

Jos smo jako daleko, ali čisto da se zna. Tko se primarno igra na PC, koristi Steam kao glavnu paltformu, odmah na Wishlist!

I da... Jučer sam nakon 2-3 tjedna odugovlačenja, krenuo s Geofront Zero (hvala @f_i_c_o ), rekoh, ajde samo 30 min pa onda radit nešto drugo. Na kraju sam zaredao 9 sati.

herc Je, to tak ide. Isti sam dan proveo, samo drugi naslov 😃
                  Danasnji dan nije nista drugaciji

herc

https://www.ign.com/articles/how-to-get-into-the-trails-rpgs-and-what-makes-them-so-special

Kad na IGN-u osvane ovako opsežan artikl o tome zašto odigrati trailse onda znaš kolko je sati 😃 ,

"The only way to play Trails from Zero and Trails to Azure was through an unauthorized fan translation produced by a group called Geofront. It took the group years to complete the project, and is considered by many to be one of the greatest and most comprehensive fan translation efforts in modern history. "

Eto ako si se dvoumio za Zero i Azure . Jedva čekam da čujem tvoje dojmove, meni su uz SC Zero i Azure najjači nastavci u tom cijelom serijalu.

Btw @kabegami

25.8

https://www.reddit.com/r/Falcom/comments/od89vp/clearing_up_some_confusion_on_the_overlay_with_pc/

Community prijevod za PC je već u izradi 🤩🤩🤩

@f_i_c_o

Da! Mada mislim da je i to malo što su napisali
                    Samo, moram napisati tu ono što sam ti napisao u porukama. The Legend of Heroes nije samo najveći JRPG, nego je nešto najveće ikada! Ako im je samo za Sky 2 trebalo više teksta nego u Rat i Mir, onda pogledaš koliko igara ima u serijalu... Ono. Radi se o monumentlanom ostvarenju.

Ovaj svijet video igara, ovo sranje od 2021. ne zaslužuje Nihon Falcom i njihov entuzijazam!

Što se ostalog tiče

Zbog takvih kao što su @f_i_c_o i @kabegami i njihovih skrivenih postovi, otvorili su kardiologiju na Rebru! (Jbg, kako idem kroz Zero, samo me još jače paku u oči ti postovi)
                    A zbog tkavih kao što su @foggy , izmislili su prazan novčanik za vrijeme Steam rasprodaje i plastične čaše!

herc ekoh, ajde samo 30 min pa onda radit nešto drugo. Na kraju sam zaredao 9 sati.

Sjećam se kad sam igrao Zero, nekako me nije primilo odmah, valjda sam podsvjesno znao da Ao još uvijek nije preveden (tad je postojao samo neki google translate prijevod) pa me to odbijalo. Kada je napokon stigao prijevod trebala su mi samo dva dana da završim Zero (a bio sam negdje na pola igre), tako da znam o čemu pričaš. 😃

f_i_c_o SC Zero i Azure najjači nastavci u tom cijelom serijalu.

Jesu... Zero nije toliko na prvu ali nakon što odigraš Ao... heh 😉

f_i_c_o 25.8

f_i_c_o Community prijevod za PC je već u izradi 🤩🤩🤩

Da, da, ok je. Do tada točno stignem osvojit na Lotu i kupit novi komp. Može, uzimam. 😃

herc The Legend of Heroes nije samo najveći JRPG, nego je nešto najveće ikada!

Davno sam ja govorio - Trailsi su na razini serijala knjiga. Ovo gazi sve pred sobom.
                      Rekao bih da Falcom radi ono što je recimo Xenogears pokušao ali nažalost nikad nije ostvario (a kasnije i Xenosaga).

herc Ovaj svijet video igara, ovo sranje od 2021. ne zaslužuje Nihon Falcom i njihov entuzijazam!

I onda nađeš hrpicu ljudi koji se žale na PS2 grafiku i "spori gameplay" pa ti bude drago kaj je gaming danas takav, jer gamad ne zaslužuje bolje.

herc Zbog takvih kao što su @f_i_c_o i @kabegami i njihovih skrivenih postovi, otvorili su kardiologiju na Rebru! (Jbg, kako idem kroz Zero, samo me još jače paku u oči ti postovi)

Uživaj u Zero/Ao (nadam se da si nabavio prijevod za Ao prije no što su ga makuli) i samo da znaš, točno ti zavidim što ga igraš po prvi put. I ja bih. 😃

P.S. Našao sam stari save za Zero/Ao... New Game+ here I comeeeee

@kabegami

A jučer sam započeo s igrom... JUČER 🙁 🙁 🙁 Oči mi crvene kao xbox 360 ring of death, ali... JOOOJ Ovoliko se nisam zanio niti u Skyrim kojeg igram od 2011 pa do dan danas.

Ja ne želim da ova igra kao ni serijal ikada završe!!!!!!

kabegami I onda nađeš hrpicu ljudi koji se žale na PS2 grafiku i "spori gameplay" pa ti bude drago kaj je gaming danas takav, jer gamad ne zaslužuje bolje.

Tako je!!! 95% naslova danas, bili oni od AAA studija ili ne, da imaju Unreal 5000 engine, bili bi isti odron!