- Uređivano
Al ok dosta baljezganja sad sam već dobrano prekardašio zdravu dozu teorija zavjere u Trailsima

kabegami e znam jesi gledao stream ali napravili su veliki gaf. Otkrili su tko je "C" sa jednom od pozadinskih slika tijekom nastupa... Nije big deal za mene, isto mi je učinio Youtube, 2 dana nakon izlaska igre...
Vidio sam... najomraženiji lik u Trails univerzumu, valjda jedini antagonist koji se može mjerit s Weissmannom. To bi moglo biti zanimljivo jer jedan od zadnjih scena u CS IV je ta u kojoj je prikazano kako je završio u zatvoru. Also btw rasturili su s koncertom, lajk na kvadrat

kabegami Mori me neki čudan osjećaj, neka blesava mješavina frustracije i sreće. Sretan sam kaj napokon Zero/Azure dolaze, a opet Hajimari je tako daleko... Dođe mi da se histerično počnem smijati dok razbijam sve što mi se nađe pod rukom
Ma joj čim više razmišlja o svemu tome to me hype bolje pere, Možda bi stvarno trebao investirat u sebe i konačno naučit Japanski bar onu neku osnovnu razinu. Iako ako se ova suradnja Geofronta i NIS-e pokaže dobrom u što uopće ne sumnjam jer odigrao sam oba njihova prijevoda (Zero i Azure) i stvarno su talentirana ekipa tako da držim fige da ta suradnja urodi plodom pa možda, ali samo možda počnemo i mi za zapad dobivat prijevode u nekom razumnom periodu tip 3-6 mjeseca od Japan relese-a...
Ovaj evolution OST na 0:51 kreće orgazam za uši, fakat su majstori svog zanata .
Ako već nisi baci pogled na Falcom Event 40th Anniversary LIVE Concert, nečeš ostat razočaran .