Drastično bolje nego Odiseja; meni neusporedivo. Mnogo mračnije; čak mi je atmosfera bolja nego u Originsu koji mi je bio kako bi se reklo 10/10. Lik je super dizajniran i pamtljiv iako da, baca malo na Travis Fimmela ali nije problem. Ipak je ubio sa ulogom Ragnara.
Tko je gledao Vikings seriju ovo će mu još više sjesti radi likova, lokacija i svega toga vezanog uz Vikinge.
Odmah na početku, (inače "početak" traje cca 5 sati ako će se rushat) nam u glavu bacaju Assassins VS Templars sukob šta je dobro jer nam je to na umu čim krenemo sa igrom, naspram Originsa i Odiseje. Iako Origins može proći jer je to sami početak Assasssins reda i razumljivo je da tek kasnije dolazimo u doticaj sa tim segmentom.
Kretanje lika i "osjećaj" težine je bolji nego u Originsu i drastično bolji nego u Odiseji gdje neznam šta su napravili ali imao sam osjećaj da upravljam kartonskom kutijom.
Borba iako na istu šemu kao prijašnje dvije igre ipak djeluje mesnatije i fluidnije! Naravno, nakon šta se otključaju razni napadi i akcije, a to se neće dogoditi u prvih pet, šest sati igranja.
Mislim da će ovi raidovi postati repetativni i nisu me se baš dojmili; ali opet mi je draže to nego prokleta borba sa brodovima iz Odiseje! AAAAA
Vizualno vrlo impresivno, iako nije u rangu RDR2 ima mnogo detalja i odličnih lokacija, a tek sam došao u Englesku!. Napokon su nakon dvije igre promjenili animaciju tj pozu lika kada jaše konja!