Assassin’s Creed: Valhalla
- Uređivano
Deadwalker nisam igra zadnja 2 AC-a ali tako izgledaju , kao brainless 6/10 igre ako cemo realno ocjenivat jer takav je bio i Origins, Valhallu kupujem kad padne ispod 150kn samo radi Viking setinga
Glavni problem igre je (opet) prerastegnuto cijelo iskustvo, samo što za razliku od Originsa i Odiseje ovaj puta navodno nema nikakvog pay offa na kraju (zato takav headline za video).
I usrali su kompletno loot system, progression sistem te je igra urnebesno lagana, nešto kao Watch Dogs: Legion. Čekam komentare vas koji igrate
- Uređivano
Uvijek se stavlja tog lika kao da je jedini! Ne kažem ovdje, nego općenito.
Uz mnoge recenzije taj popljuje nešto i odmah sve bruji o tome kako je Skill Up popljuvao igru i to odmah znači da nevalja.
"Skill Up said that is borning"
"Skill Up review is up and it does not look good"
"Evo recenzija od Skill Upa, igra je sranje"
Loot sistem u Odiseiji mi je bio užasan, baš užas užasa. Iza svakog lista super duper armor ili oružje, zapneš na kamen a ispod golden plated armor...
Ovo je 100x bolje!
Igra je bolja od Odieseje i u rangu, a možda i bolja od Originsa.
doktor1 nisam ga baš pratio do sada tako da ne znam. Pogledao sam recenziju, imam odigrana prethodna 2 nastavka i neke usporedbe su mi jednostavno na mjestu, zato sam podijelio video. Shvaćam naravno da se ne moraju svi složiti s njegovim mišljenjem
Mislim frajer je popljuvao The Last of Us Part 2.
Ima li uopće smisla išta dalje komentirati?
stigao moj PS5 primjerak, al igram na PCu dok ne dodje plejka
Ne bi mi se dalo dvaput počinjat nema šanse
wooddiebone svaki AC sam presao barem 2x
Origins mi je bio vrh od settinga igre do promjene koje su serijalu falile.
Odyssey je kupljen na debelom sniženju i naravno odusta san jako brzo jer je bio isti k kao Origins odnosno kako je prosli AC serijal bio isti k non stop nakon promjene sad je svaki novi isti k kao Origins.
Mislija san da ce ovo biti mozda sigurna kupnja uz konzolu a ono tesko da kupin i na snizenju
wooddiebone , Genesis
Ubisoft uvodi cross-save na novu generaciju. Dijeli se između svih platformi. Moći ćeš nastaviti na Plejci točno tamo gdje si stao na PC-u.
Fico
Ovo je tako dobro.
Ne vjerujem da je tak dugo trebalo.