- Uređivano
@wooddiebone ja ti želim igranje watch dogs legiona na engleskom. Prebacit ćeš na njemački ili talijanski unutar 15 minuta.
Oprosti to što je Troy Baker nečija glavna uloga ne znači da u svijetu glume ne postoji dobar talijanski spiker koji je na razini Troy Bakera za talijanski.
Ja sam gledao Dragon Ball na talijanskom otkad sam znao za sebe. I bez jebemti meni je talijanski superijorniji nad engleskim za Dragon Ball i ostale Anime serije. Al isto tako nešto kao My Hero Academia ne bih nikad mogao slušati na bilo kojem drugom jeziku osim Jap, i isto tako Afro Samurai ne bih nikad mogao slušati na niti jednom drugom jeziku osim Eng. I mean Samuel L. Motherfucking Jackson se posere na svakog voice actora.
Na kraju sve se svodi na to koliko je dobar angažirani voice actings. S mojeg stajališta je za WD:L talijanski jednostavno superiorniji.
Imaju toliko dobrih voice actora ameri pa ne mogu prdnuti pored talijanskih VA. da ne pričamo kako su sve psovke na talijanskom milozvučnije i ugodnije za slušati. Meni su Hrvatski i Talijanski materinji jezici, pričam ga na istoj razini kao i engleski, i vjeruj mi neke igre jednostavno zvuče bolje na drugom jeziku.
za početak vježbaj malo, kad kažeš nešto samo dodaj "Dio Kan" svako toliko. @chono7 može potvrdit da to daje legitimnost pravog Istranina.
Tzereen Slažem se samo sa time da ni Troy Baker ne može napravit toliko dobar đingl za FFA youtube kao što mogu ja.