Ja sam uzeo neki top model i s tom stanicom za punjenje i virtualnim zidovima i nekakvim amortizerima da može na visoke tepihe, četkicama, kurcima i palcima.

Baš jebeno bacanje novaca.

Netko zna tko je Suhy_Marko na PSNu?

@Tuhy to neki tvoj?

Roomba i Mii su jako cudna imena cura/zena. I kako imaju montirane cetkice na sebi, to neke ekstenzije za nokte?

Kakav Roomba, lijepo se oženiš i daš ženi da to radi, a ti sjediš u masnoj potkošulji neobrijan i ločeš Žuje.

Hvala svima na odgovorima. Mislim da ću uzeti neki model roombe a ženi ostavljam ostale poslove u kući 😆

herc
Ajde, ovo se čini stvarno ok. Nije jeftin, ali specsi su značajno bolji od Switcha u svakom segmentu. Prati se.

Jučer primio prvu dozu Moderne.
Koronu sam prebolio u 11/2020.

Krepavam od jučer navečer, kao da imam gripu samo bez proljeva, šmrcanja i upaljenog grla.

Bolovi po cijelom tijelu, pogotovo ispod desnog rebra, na dodir isto, drhtavica ali bez temperature, 37 ravno.
Rame boli kao da me boksač pogodio što mi je čudno kad se koriste male igle, mislim da one za inzulin.
Osim ako cijepivo nema veliku dozu benzilnog alkohola.
Nadam se da bude druga doza manje udarila.

pravednik Gotovo svi koje znam da su primili Modernu su imali jaku reakciju, ali nakon 2-3 dana kao da ništa nije bilo. A za rame... Znam kako je. 😅

Hvala ti puno na informaciji.
    Nema druge nego izdržati.

Ja sam kod prve doze Astra Zenece imao temperaturu 38, kod druge je sve prošlo bez nuspojava. Moja stara je primila Modernu, isto je imala jaku reakciju i držalo je to nju 2-3 dana. Bude bolje 🙂

master_x Ma koje cjepljenje.Biži ća.Nikad niti onda.

Super, hvala ti što si dao koristan input Pravedniku. Iz ovoga svega, čisto sumnjam da je Pravedniku ideja bila govoriti nekome da se cijepi, već da se samo požali na to da se ne osjeća ok. Kao što vidiš, Deadwalker je isto samo uskočio s time da bude bolje. Stoga komotno ovakve ispade zadrži za sebe. Već smo gasili sličnu temu jer znamo gdje vodi. Hvala. 🙂