Hvala svima na odgovorima. Mislim da ću uzeti neki model roombe a ženi ostavljam ostale poslove u kući 😆

herc
Ajde, ovo se čini stvarno ok. Nije jeftin, ali specsi su značajno bolji od Switcha u svakom segmentu. Prati se.

Jučer primio prvu dozu Moderne.
Koronu sam prebolio u 11/2020.

Krepavam od jučer navečer, kao da imam gripu samo bez proljeva, šmrcanja i upaljenog grla.

Bolovi po cijelom tijelu, pogotovo ispod desnog rebra, na dodir isto, drhtavica ali bez temperature, 37 ravno.
Rame boli kao da me boksač pogodio što mi je čudno kad se koriste male igle, mislim da one za inzulin.
Osim ako cijepivo nema veliku dozu benzilnog alkohola.
Nadam se da bude druga doza manje udarila.

pravednik Gotovo svi koje znam da su primili Modernu su imali jaku reakciju, ali nakon 2-3 dana kao da ništa nije bilo. A za rame... Znam kako je. 😅

Hvala ti puno na informaciji.
    Nema druge nego izdržati.

Ja sam kod prve doze Astra Zenece imao temperaturu 38, kod druge je sve prošlo bez nuspojava. Moja stara je primila Modernu, isto je imala jaku reakciju i držalo je to nju 2-3 dana. Bude bolje 🙂

master_x Ma koje cjepljenje.Biži ća.Nikad niti onda.

Super, hvala ti što si dao koristan input Pravedniku. Iz ovoga svega, čisto sumnjam da je Pravedniku ideja bila govoriti nekome da se cijepi, već da se samo požali na to da se ne osjeća ok. Kao što vidiš, Deadwalker je isto samo uskočio s time da bude bolje. Stoga komotno ovakve ispade zadrži za sebe. Već smo gasili sličnu temu jer znamo gdje vodi. Hvala. 🙂

Fico Pa znao sam da je drugo mišljene razlog za zatvaranje one teme i bez toga šta si meni ti sad odgovorio.A i 100% sam znao da ćeš mi ti quotat post prvi.
      Pozdrav.

Ja i jedan kolega smo se cijepili skoro isti dan. Ja sam dobio Pfizer, on Modernu. Njega je potpuno satralo, vrućina, oblije ga svako toliko hladan znoj, mučnina. Ja ništa. Otišao je doma prije 12 i došao treći dan na posao, odličan, resetiran na tvorničke postavke.

Očito je da Moderna malo jače udara.

weky Mislim da je stvar u tome da se virus korone ni mrtav ne zeli zajebavati sa fortnite igračima :-D

Ja sam rekao da me uopće ne zovu ako imaju Astrazenecu ili nekim ludim slučajem J&J. Ne primjećujem ni dalje neke nuspojave od Pfizera, malo mi je nezgodno za procijeniti jesam li bio nešto umorniji jer su poslije druge doze bile i pasje vrućine (budio sam se par puta tijekom noći u zadnja dva tjedna). Ako struka tako procijeni, cijepit ću se i treći put za 6-12 mjeseci ukoliko bude bilo potrebe da se cjepivo dodatno modificira zbog novih sojeva.