Brijača i ostale redovito napadate, Fensija baš i ne.

Pratim i dalje... 😊

fensisuperstar

Da je onakav (normalan) post napisal Brijač il Nexus il netko treći, već bi bilo drva i kamenja po njima i Fićin kilometarski post.

Kak veli Buz, not the point 🙂, al kak velim, pratim i dalje, očekujem 50+ postova do kraja moje smjene 😀

buz

Upravo to i je point.
    Nije problem sa necjepljenjem nego sa širenjem dezinformacija i laži.

Fensi kao i svi ostali imaju pravo necjepiti se.
    Fensi u niti jednom momentu nije rekao ništa što nije u njegovo ime i njegovo stajalište i kao što vidiš, čovjek ne relazivizira Covid i ne uspoređuje ga sa običnom gripom ili prehladom kao što rade neki ovdje.

Strah od opasnih nuspojava razumijem, kolko god šanse za njihovu pojavu bile male.

Hahahah, Woodie već navodi da nije problem u necijepljenju i da razumije strah od opasnih nuspojava 😆😆😆

fensisuperstar

Znači dijelim ista mišljenja kao i ti i pišem slične postove kao i ti (ne želim nešto neprovjereno u svom tijelu). Kad si ti to gore napisao nitko ništa, a kad sam ja napisao isto to u svom postu odmah Heat uletava direktno na mene i priča o ugrožavanju (nigdje tebe ne spominje), odmah i ostala ekipa uletava sa meme-ovima da pokažu kako je MOJ iq nula (ne brini se, to se isto ne odnosi na tebe) tako da ono, u pravilu jesi krivo rekao, ali eto, nisi Brijač 😄

wooddiebone Nope. Jedina razlika je što se Brijač drugačije izrazio. Možda nespretno, ali underlying point mu je isti. Sam je rekao da je cijepio dijete i da nije antivaxxer, kaj još hoćete? Da vam nacrta?

Tuhy

Daj lik nemoj bit jadnik i quotaj cijeli post ako već prenosiš ono kaj ja kažem.

Izvrtanje nečijih riječi postaje navika nekih članova ovdje i fakat već proljev dobivam od toga.

@buz
        Brijač nije normalan lik.
        On ne piše normalne postove, to je pokazao u više navrata na ovu i na ostale teme.
        Možda je sad pitom, ali kad se malo s njega makne fokus, krenut će opet sa totalnim paranoidno-shizofrenim debilanama po kojima je poznat.

Ja odbijam cijepljenje i koronu dok to sve ne potvrdi Tony Cetinski da je korona tu i da se sigurno cijepiti.
          Ko sam ja da sumnjam u našeg Cetinskog.

Ja necu sad govoriti da je cijepivo ovakvo i onakvo ali od kad mi se žena cijepila iman bolju pokrivenst sa wi fi signalom po kući

wooddiebone Ali radi mu se isto ono što ti izaziva proljev. Fiksirali ste se na neki dio i rugate se da je antivaxxer što nije istina. Je li izjavio neke bedastoće, apsolutno da, ali nije on baš tako utjecajan da moraju odvjetnici svemu kontrirati da ne bi on loše utjecao na djecu i krivo ih učio.

wooddiebone

Brijač nije normalan lik.
          On ne piše normalne postove, to je pokazao u više navrata na ovu i na ostale teme.
          Možda je sad pitom, ali kad se malo s njega makne fokus, krenut će opet sa totalnim paranoidno-shizofrenim debilanama po kojima je poznat.

Ovo je u najmanju ruku za jedno lijepo hlađenje od dva tjedna. Ko si ti da govoriš nekome da je normalan ili nenormalan i da ima paranoidno šizofrene epizode?

@Brijac ekipa misli da sam IRL budala pa se sa mnom ne zele zajebavati.
            Sad sam se upravo najebo mame dostavljačima jer trube.
            Ovaj posao je savrsen za mene.

prayer jel to fb fan page marina miletica?

jedva smo se rijesili pernara sada moramo trpiti tog konvertiranog huligana.

wooddiebone Daj lik nemoj bit jadnik i quotaj cijeli post ako već prenosiš ono kaj ja kažem.

Fensi je na ljepši način izrazil svoj stav da se neće cijepit i to sad, kao, podržavaš.

Puno članova je također na normalan način izrazilo svoj stav oko toga, al njih ste odmah proglašavali svakakvima, govorili im da su licemjerni i slično.

Da se razumijemo, ne slažem se ni ja sa svim Brijačevim stavovima i mislim da u dosta stvari pretjeruje, al njegov i Fensijev stav oko (ne) cijepljenja je isti.

Samo kaj ti sad licemjerno braniš Fensijev stav i odjednom zagovaraš "logično razmišljanje i normalam stav oko necijepljenja", jer, eto, why not.

Ovo za "jadnika" neću komentirat, samo ti mirno kažem da skrati s vrijeđanjima.

Koristite me kao forumski benchmark za ponašanje prema drugima. Jel platio tko licencu pizda vam materina!!! :-D

Tuhy

Ja sam oštro reagirao i reagirat ću na izvrtanje riječi i širenje dezinformacija.
                Od samog početka sam u tome konzistentan.

Nešto što se u temi za koronu radilo KONSTANTNO od strane članova koji su stalno tvrdili da je nekakva njihova sloboda mišljenja ugrožena.
                Fensi u toj temi nije bio aktivan.
                Fensi je iznio svoj stav, sa kojim se ne slažem, ali ga razumijem. Nema to veze sa podržavanjem.

Fensi maske ne zove brnjice, Fensi Covid ne zove prehladom, Fensi ne širi laži i Fensi je svjestan kolko je pandemija opasna stvar.
                Čovjek radi u turizmu i mora toga biti svijestan htio nehtio.
                Fensijev stav ovdje je drugi svemir od onoga protiv čega ja nešto imam i protiv čega argumentiram svoje postove.

Heat mislis li ti stvarno da nekog boli kurac za druge lol?! Ljudi se cjepe iz straha i sebicnosti, kao i ovi sto se ne cjepe.
                  Mene iskreno boli ona stvar hoce pola planete krepati i ne cu ni pokusavati glumiti moralistu i da mi je stalo te sam sebe lagati i zavaravati.
                  Nemam opcenito puno kontakta s ljudim nit se volim navaljivati nekome u facu i dirkati se sa njime jer sam mrzitelj svjetskih razmjera.

fensisuperstar
                  Woodie stavio smiješak, samo da ga Fensi ne zacoka kad ga vidi sljedeći put
                  Giphy - Episode 17 Laughing GIF by The Simpsons

We still buddies?