Ja sam kod prve doze Astra Zenece imao temperaturu 38, kod druge je sve prošlo bez nuspojava. Moja stara je primila Modernu, isto je imala jaku reakciju i držalo je to nju 2-3 dana. Bude bolje 🙂

master_x Ma koje cjepljenje.Biži ća.Nikad niti onda.

Super, hvala ti što si dao koristan input Pravedniku. Iz ovoga svega, čisto sumnjam da je Pravedniku ideja bila govoriti nekome da se cijepi, već da se samo požali na to da se ne osjeća ok. Kao što vidiš, Deadwalker je isto samo uskočio s time da bude bolje. Stoga komotno ovakve ispade zadrži za sebe. Već smo gasili sličnu temu jer znamo gdje vodi. Hvala. 🙂

Fico Pa znao sam da je drugo mišljene razlog za zatvaranje one teme i bez toga šta si meni ti sad odgovorio.A i 100% sam znao da ćeš mi ti quotat post prvi.
    Pozdrav.

Ja i jedan kolega smo se cijepili skoro isti dan. Ja sam dobio Pfizer, on Modernu. Njega je potpuno satralo, vrućina, oblije ga svako toliko hladan znoj, mučnina. Ja ništa. Otišao je doma prije 12 i došao treći dan na posao, odličan, resetiran na tvorničke postavke.

Očito je da Moderna malo jače udara.

weky Mislim da je stvar u tome da se virus korone ni mrtav ne zeli zajebavati sa fortnite igračima :-D

Ja sam rekao da me uopće ne zovu ako imaju Astrazenecu ili nekim ludim slučajem J&J. Ne primjećujem ni dalje neke nuspojave od Pfizera, malo mi je nezgodno za procijeniti jesam li bio nešto umorniji jer su poslije druge doze bile i pasje vrućine (budio sam se par puta tijekom noći u zadnja dva tjedna). Ako struka tako procijeni, cijepit ću se i treći put za 6-12 mjeseci ukoliko bude bilo potrebe da se cjepivo dodatno modificira zbog novih sojeva.

Ja sam nakon prve doze dobio nalet energije bolesni.

Pokosio sam dvorište za pola sata, a inače ima bar 2 sata posla.

fensisuperstar Mislim da je stvar u tome da se virus korone ni mrtav ne zeli zajebavati sa fortnite igračima :-D

Odma mu izvedem jedan Floss da ne mutira đubre u Deltu.

Fico

Naravno, eto malo smiješno da pitam kolege na gaming forumu ali od mojih na poslu ni doma nitko nije dobio Modernu. Samo AstraZeneca, doma obitelj Pfizer. Znao sam da ću tu dobiti informacije.

Razlog zašto se nisam prije cijepio jesu obveze, straže i tereni na poslu, operacija umnjaka. Također prebolio sam malo teži oblik covida prije 8 mjeseci. Sad sam na GO.

@Fico Zanimljivo mi je samo jedno.
          Ljudi govore da neznaju što je nutra, razne teorije zavjere a svi redom cijepe novorođenu djecu regularno raznim cijepivima. Svi smo cijepljeni prije osnovne, tokom osnovne 3 ili 4 puta.
          Nitko se nije bunio ili propitkivao.

Pa ljudi moji, da vas žele trovati prvo bi to uradili da ni neznate, preko vode, zraka, hrane...kad ste bebe.

Stvarno mislite da je recimo jedan Joža iz Krapine bitan i smeta "eliti"?
          Treba gledati širu sliku, život je čupav i dlakav, to je evolucija koju svi olako zaboravljate, do prije 100 godina umiralo se radi porezotine i upale zuba.
          Sada je virus i biti će toga još.

pravednik Ljudi govore da neznaju što je nutra, razne teorije zavjere a svi redom cijepe novorođenu djecu regularno raznim cijepivima.

Ljudi također jedu hrenovke pa se niti ne trude saznati što je unutra.

Deadwalker

To govorim svima, piju cedevitu, jedu razna govna koja dugoročno rade više štete ali nedaj bog da prime cijepivo.
              Ironija.

Zadnju priču koju sam čuo “cijepio se pa doživio srčani”.
              Brza hrana, zašećereni sokovi i 0 kretanja, to ne može biti uzrok.

wooddiebone Ja sam nakon prve doze dobio nalet energije bolesni.

Pokosio sam dvorište za pola sata, a inače ima bar 2 sata posla.

Kažeš, pogledao si svuda po kući i po garaži, ali nigdje pumpe.

Ja nisam protiv cijepiva za koronu vec protiv cijepiva koji nisu bili dovoljno dugo testirani. Cijepiva koja mi primamo kao klincin su cijepiva koji su vec davno istestirana. Nemozes mi reci da mozes garantirati da cijepivo 100 posto sigurno a testni period je manji od godinu dana. Stari moj sad je ovaj plenki ljut jer je narucio pun kufer igala pa ljude zakonski forsiraju da im nece isplatit državne naknade. Znaci protuustavno. Druze svaka vam čast, ali ja imam problema sa obicnim lijekovima. Ne pada mi napamet biti beta tester za nesto sto me potencijalno moze sabit.