Zero

Nisam nikad tak postupao sa psima u dvorištu.

Živim u selu di ljudi ostavljaju otvorena dvorišta, a imaju pese koji su agresivni i napadaju svakog ko dođe u određeni radius njihovog dvorišta, a taj radius je uključivao nogostup sa obje strane ceste na kojoj se nalazi dvorište.

oxi Kužim to za vlasnike i pse, tako je uostalom sa svime. Nekima ne bih povjerio psa, kamoli djecu, ali baš zato postoji i zakon koji mi onako na prvu i ima smisla za potencijalno opasne pasmine i termin "opasnog" psa. Znam i sam vidjeti da drvlje i kamenje načešće leti tek kad neka takva živina izgrize dijete i mislim da je zapravo tu najveći strah u zajednici i zbog toga su ti propisi, pogotovo ako netko ima netreniranog ili zapuštenog psa.

Osobno ne mogu reći da sam imao loših iskustava s psima. U par navrata me jesu ganjali na biciklu, nekad laju, režu i idu na živce, ali hvala bogu, dosad ih nisam morao mlatiti da ih skinem sa sebe. Preferiram ih u odnosu na mačke, ali općenito govoreći najdraže su mi ipak životinje koje se mogu raskomadati i isjeckane poslužiti na tanjuru. Jbg.

Moj ne grize, but he will silently judge you and that's worse. Ne mogu ni predahnuti nakon posla. 😄

klinjo bas i na indexu citam, nisam na prvu ni shvatio naslov.

Baš sam pročitao i odmah išao tražiti malo podatke o pojavi tornada u Europi. Ispada da ih ima između 200 i 300 godišnje, samo su puno slabiji, dok se oni najrazorniji pojavljuju u SAD-u.

Evo tornado cca 300-400km od Zagreba. Sutra i za našu regiju najavljuju nevrijeme. Bit će veselo.

Veselim se nevremenu. To znači zahlađenje i manje patnje na 34° 🤢

Icek i onda 2 dana kasnije opet 33+ stupnjeva. Nema sreće od tih ljetnih nevremena.

weky
        Ovo je baš bzvz, čak i od tebe. Ajde ohladi malo 🤬

Ja volim pse i oduvijek sam ga i sam imao, azalost zadnjih 5 godina ga nemam i bas mi fali..., s jedne strane razumijem vlasnike psa da ne zele brnjice ili ja kak sam bio u gradu , uvijek sam pustio ga na neku livadu da se malo istrci bez lajne...
        Ali s druge strane, ima ljudi kaj jednostavno ne vole pse ili imaju neki strah od istih i zasto bi njih bolila neka stvar sto vlasnik govori nece nista ili pa on je samo beba igra se...
        Mislim ja i dalje nisam za brnjice ali mogu skuziti ljude koji jesu.

buz to je terier, zasto nema brnjicu? Svi terijeri su opasni, ne sviđa mi se njegov pogled nesto smijera. U krvi im je da ubijaju i grizu i dominiraju svijetom. Jel ima rodovnicu? Jel cipiran? Jel si ga prijavio na policiji da je opasan jer je terijer?

Npr ja se grozim malih pasa jer su nepredvidljivi i neuroticni, sto ne znaci da cu vristat svaki put kad vidim da se setkaju bez uzice i brnjice.

weky Ja bi zabranio pse, osim za jelo.

Ja bi zabranio Wekyja, osim za Fortnite emoteove.

Fico Pa ti ga i mozes zabranit haha 😃

Deadwalker

Ova stvar sama opravdava pre-order Far Cry 6 Special Edition iako već znamo da će igra bit sivilo prosjeka.