ARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Heat Srećom ne. Ja sam nekih desetak kilometara dalje od PŽ, pa smo uz kraći pljusak i jači vjetar prošli bez ikakve štete. U centru i okolnim naseljima tipa Vidovci (gdje je nedavno bila i gadna poplava zbog lošeg odvodnog rješenja za slivne vode) i Dervišaga i industrijska zona je baš dar-mar, tuča je napravila priličnu štetu na svemu. Za vikend Lidl zatvoren, JYSK također, u Sparu iznutra stavili kante jer je led bio tako velik da je na nekim krovovima napravio rupe, da ne pričam o razbijenim autima i ostalim radnjama. Još sam si mislio da idem u petak u kupnju prije nevremena, dobro pa nisam. Ma u biti kad vidiš da je preko 30C i sprema se oluja, najbolje skloniti barem auto u garažu (ako je imaš) i nadati se najboljem. Ovo danas ide u sve veće ekstreme. Priča se o nekoj odšteti i statusu elementarne nepogode, ali ne bih se previše uzdao da će država snositi odštetu u većoj mjeri, treba odmah slikati štetu i očekivati neku crkavicu, pa tko želi...

Znači, girlfriend reviews je postao dosta loš (meni). Već drugi video zaredom s pretjerivanjem i preglumljavanjem.
Šteta, krenuli su genijalno, al ovo je sad bezveze.

Svim Peterima, Petrama, Pavlima sretan imendan!

Ovo kao da je pravednik pisao 🤣

Šta je ovo? Nema me na tri dana, nastao metež, pozatvarale se neke teme 😆

Dobro da je @Fico zatvorio ONU temu...stvarno nema prevelikog smisla s obzirom kako je išla ta rasprava. Ubuduće treba na ovom forumu biti fokus na gaming only sadržaj. Radije bi gledao makljaže između PC, PS, Xbox i Nintendo ekipe nego rasprave poput onih. Postoji Forum.hr za one koji žele o tome razglabati. Ovako skoro svatko ima potrebu ući i nametati svoje mišljenje i onda sve krene u krivom smjeru.

On the other note...nervira me činjenica da ovome Macbooku Airu ne mogu pronaći neku veliku manu. Bemti srce i Apple-u.

A jeste ga navrli na macbook, jesus. Ko da je drugo uzašašće.

Rađe bi uzeo Razer Blade ili Asus Zephyrus. Ili čak ZenBook u krajnjem slučaju.

Tzereen
      A jebemu sve, kažem ti. Nervira me to što mu pokušavam pronaći neku objektivno veliku manu, ali je nema. Pogotovo trackpad. Bateriju punim svaka 2 ipo 3 dana, ekran top, MacOS zahtjeva malo navike, ali sam više manje sve pohvatao, uopće se ne grije, performanse ne treba ni spominjati.

Zenbook ima problema s pouzdanošću i općenitom bukom, Razer Blade košta 13-14k kn, Zephyrus je dobar, ali realno ni jedan od ovih ne možeš usporediti s Macbookom. Ja ću prvi hejtati Apple, ali kada je proizvod dobar, onda je fakat dobar. Još jedan dodati plus je što će dobro držati cijenu tijekom godina. Pa čak i ako ti dosadi ili želiš nešto novo, vratit ćeš dobru lovu i nećeš izgubiti na vrijednosti s njim.

Nexus kaj može macbook vrtjeti igre jednako dobro ko Zephyrus?

Tzereen
          Neeee. Mac nikada nije bio za igre.
          Može nešto vrtiti, ali baš zato i govorim da nije za usporedbu.

Kada uzmeš u obzir format, performanse, namjenu itd. ne možeš uspoređivati te modele.

Zenbook kao tipični ultrabook možeš, ali gaming laptopi nemaju mjesta u usporedbi s MacBookom. Skroz drugačiji proizvod.

Nećeš kupiti MacBook da bi igrao igre.

• Uređivano

maloprije sam u operi ima otvorenih 16 (šesnaest! (ŠESNAEST! (!!))) tabova, šta je čak i za moje pojmove previše. mislia sam da ću umrit. sad imam devet (od kojih je jedan tab ZAVRŠENA recenzija scarlet nexusa!!) i sve se vraća u normalu.

želia sam da znate tu informaciju. btw. hard seltzeri su škart.

to je sve šta sam pripremia za danas.

EDIT: ako nisi oduševljen macbookom -- znači da ga nemaš.

Nexus Nećeš kupiti MacBook da bi igrao igre.

Apsolutno.

MacBook nikada nije bio namijenjen za gaming, osim za Fortnite. No ako igraš Fortnite, onda imaš veće brige od kupovine i odabira laptopa.

Za prosječnog korisnika nema boljeg od Macbooka u svijetu laptopa.

Nitko me ne može uvjeriti u drugačije.
              Koristim oboje svakodnevno.

Windows laptopi su drugi svemir od Macbookova.

I cijena je jeftinija kad gledaš omjer uloženo/dobiveno.
              Jako puno ljudi voli uspoređivati sirove brojke Macbooka i nekog Windows laptopa i onda pobjedonosno izjaviti HA! Za cijenu Macbooka mogu uzeti takav i takav Windows laptop koji ima bolje to i to...

U stvarnom životu, Macbook iskoristi puno slabiji hardver da postigne iste ili bolje performanse od cjenom ekvivalentnog WIndows laptopa.
              Dodaj bateriju koja nema konkurenta, build quality koji u Windows laptopima uopće nema predstavnika, daleko najbolje ekrane, touchpad dva stoljeća u budućnosti, sad i poprilično dobre tipkovnice (kh-khm 2015-2020) i trajnost koja često doseže i desetke godina bez drastičnog pada performansi.

Apple je UX majstor i to se vidi, ali nije da nema mušica.
              "Do not disturb" mode recimo postoji, ali kad ga uključiš ne radi doslovno ništa, notifikacije dolaze isto kao i kad je isključen, pregrijavanje u slučaju Air modela jer ima ventilator, ali pasivno hlađenje (da! WTF), spomenuta butterfly tipkovnica na modelima iz 2015. do 2020. i blago rečeno škakljiva kompatibilnost sa širokom ponudom periferije.

Ali opet je nemjerljivo iskustvo sa Windowsima sa kojima ne bi više htio imat posla da mi plate.

k
              Ja na prastarom laptopu u Mozilli imam sejvano stanje sa 130 tabova 😂
              A na mobitelu i njegovom browseru dođem skoro do 50 tabova ponekad.
              Uglavnom, nije uopće normalno ali ne mogu si pomoći. 😂

Zanimljiv dokumentarac koji mi se zadnjih dana vrti u recommendedu. Isplati se pogledat.

Nexus

Što je najbolje, na početku te baš zanima zašto su tako buntovne i ne mogu se prilagodit društvu kako ih ostali kolege iz škole opisuju, a do kraja skužiš kako 'prljave cure' uopće nisu 'negativci' nego ima smisla što pričaju i cijeniš to što se drže svojih stavova. A većinu ostalih su zapravo bedaci koji se boje imati svoje stavove i odmah nešto drugačije odbacuju i smatraju manje vrijednim. Boje se što će društvo reći ako budeš drugačiji.

zontra

A većinu ostalih su zapravo bedaci koji se boje imati svoje stavove i odmah nešto drugačije odbacuju i smatraju manje vrijednim. Boje se što će društvo reći ako budeš drugačiji

Something, something 2021...

Nexus Pa da,najbolje je i najlakše zatvorit temu ako nemaš argumente i ako se ne želi čut i drugo mišljenje.

Znači više od trećine svijeta su gameri.

Ajmo preuzimanje lagano.
                  Dosta je bilo normiea.

Ja sam slobodan, tako da, forumske cure - navalite!

Mislim da sam trenutno na zabavi s NRG-om ali ne mogu se sitit čoviku imena da me ubijete. Jel Marko možda??

Shooter Uleti mu i nadam se da ćeš se zblamirat. Nakon toga nam javi tu. 😁

Shooter ponudi ga chivasom, ako prihvati to je on.

Hahah ko će mi dat sad chivasa, daj ime ti bi tribala znat 😆

Reci mu da mu bmw saka kitu, ako se naljuti on je definitivno.

Ne znan ko je više od pomoći jeben vam sve tribat će i vama nešto od Shootera

Da si meni sinoć il preksinoć uletio, vjerojatno ne bih ni osjetio...

Sudeći prema pratnji, je. Valjda ovo ne čita lol.

A oću li ja više dobit ime?

Aleluja, fala pravedniče pravedna ti duša