- Uređivano
Zero ako je tvoj djed prevario 50 ljudi na burzi i dobio zabranu prilaska tom poslu, znaci da svi njegovi potomci nesmiju nikad taknut niti jednu dionicu niti raditi u ekonomiji, cak ni na kasi u ducanu jer je opasnost ista da ce potomci napraviti isto? Pokusavam shvatit sa svojim malim mozgom logiku iza izjave i zakona.
Psi koji su agresivni, nek nose.
Cut ce se uvjek za "agresivne" pasmine jer vise stete napravi ugriz veceg psa, iako kod veceg psa mozes procitat mood u roku odmah ako imas i malo mozga. Agresivan pas je krivnja vlasnika, covjek koji vodi agresivnog psa gdje bi moglo doc do incidenta je krivnja vlasnika.
Npr najveca opasnost koju moj pas predstavlja je dlake po robi, udubina na kaucu koliko spava, i intenzivni vodopad sline po svemu kada vidi da bilo tko jede. Da se nesto dogodi da sam u opasnosti ja ili netko moj, ako joj ne kazem da direktno napadne, nece nista naoravit.
Sve ovisi o vlasniku, a da pas za kaznu jer je vlasnik nesposoba, nosi nesto u cemu jedva moze otvorit usta? Ne slazem se s tim.
TITANXIS mislim da...interesantniji post nisam procitala od kad je emilio otisao s foruma.