klinjo bas i na indexu citam, nisam na prvu ni shvatio naslov.

Baš sam pročitao i odmah išao tražiti malo podatke o pojavi tornada u Europi. Ispada da ih ima između 200 i 300 godišnje, samo su puno slabiji, dok se oni najrazorniji pojavljuju u SAD-u.

Evo tornado cca 300-400km od Zagreba. Sutra i za našu regiju najavljuju nevrijeme. Bit će veselo.

Veselim se nevremenu. To znači zahlađenje i manje patnje na 34° 🤢

Icek i onda 2 dana kasnije opet 33+ stupnjeva. Nema sreće od tih ljetnih nevremena.

weky
      Ovo je baš bzvz, čak i od tebe. Ajde ohladi malo 🤬

Ja volim pse i oduvijek sam ga i sam imao, azalost zadnjih 5 godina ga nemam i bas mi fali..., s jedne strane razumijem vlasnike psa da ne zele brnjice ili ja kak sam bio u gradu , uvijek sam pustio ga na neku livadu da se malo istrci bez lajne...
      Ali s druge strane, ima ljudi kaj jednostavno ne vole pse ili imaju neki strah od istih i zasto bi njih bolila neka stvar sto vlasnik govori nece nista ili pa on je samo beba igra se...
      Mislim ja i dalje nisam za brnjice ali mogu skuziti ljude koji jesu.

buz to je terier, zasto nema brnjicu? Svi terijeri su opasni, ne sviđa mi se njegov pogled nesto smijera. U krvi im je da ubijaju i grizu i dominiraju svijetom. Jel ima rodovnicu? Jel cipiran? Jel si ga prijavio na policiji da je opasan jer je terijer?

Npr ja se grozim malih pasa jer su nepredvidljivi i neuroticni, sto ne znaci da cu vristat svaki put kad vidim da se setkaju bez uzice i brnjice.

weky Ja bi zabranio pse, osim za jelo.

Ja bi zabranio Wekyja, osim za Fortnite emoteove.

Fico Pa ti ga i mozes zabranit haha 😃

Deadwalker

Ova stvar sama opravdava pre-order Far Cry 6 Special Edition iako već znamo da će igra bit sivilo prosjeka.

Fico

objavljuje zbirku haikua Vrata parova - haiku heksagrami", stoji u biografiji Resslerova oca.

More like haiku seksagrami, amirite?

Bar je bolje od Tuđmanove poezije.

Kod Slavonskog Broda se otvoril nekakvi portal??