Blebetaonica 2
Baš sam pročitao i odmah išao tražiti malo podatke o pojavi tornada u Europi. Ispada da ih ima između 200 i 300 godišnje, samo su puno slabiji, dok se oni najrazorniji pojavljuju u SAD-u.
Evo tornado cca 300-400km od Zagreba. Sutra i za našu regiju najavljuju nevrijeme. Bit će veselo.
Deadwalker toga se i ja bojim.
Veselim se nevremenu. To znači zahlađenje i manje patnje na 34°
Icek i onda 2 dana kasnije opet 33+ stupnjeva. Nema sreće od tih ljetnih nevremena.
Ja bi zabranio pse, osim za jelo.
Ja volim pse i oduvijek sam ga i sam imao, azalost zadnjih 5 godina ga nemam i bas mi fali..., s jedne strane razumijem vlasnike psa da ne zele brnjice ili ja kak sam bio u gradu , uvijek sam pustio ga na neku livadu da se malo istrci bez lajne...
Ali s druge strane, ima ljudi kaj jednostavno ne vole pse ili imaju neki strah od istih i zasto bi njih bolila neka stvar sto vlasnik govori nece nista ili pa on je samo beba igra se...
Mislim ja i dalje nisam za brnjice ali mogu skuziti ljude koji jesu.
buz to je terier, zasto nema brnjicu? Svi terijeri su opasni, ne sviđa mi se njegov pogled nesto smijera. U krvi im je da ubijaju i grizu i dominiraju svijetom. Jel ima rodovnicu? Jel cipiran? Jel si ga prijavio na policiji da je opasan jer je terijer?
Npr ja se grozim malih pasa jer su nepredvidljivi i neuroticni, sto ne znaci da cu vristat svaki put kad vidim da se setkaju bez uzice i brnjice.
Ova stvar sama opravdava pre-order Far Cry 6 Special Edition iako već znamo da će igra bit sivilo prosjeka.
Deadwalker zasto nema brnjicu? Ocito je opasan
Otac Karla Resslera piše erotsku poeziju: "Najradije bih te preko koljena..."
moja mala guza tvoja je muza
ispod moje bluze još su dvije muze
Bome.
Bar je bolje od Tuđmanove poezije.
To je Xenu došao po sve cijepljene ovce da ih odvede na Soroševe pašnjake.