Blebetaonica 2
btw nije moj xbox već od @antkiller1
ima jedan dečko tu živi od mene km, pa sam otišao istestirati konzolu i elite kontroller.
probao sam malo forzu horizon 4. ljudi moj... kakav granturismo ahahaaaaahah
kupujem xbox one x i forzu 5, jebo sliku svoju.
fensisuperstar s ovim kod pravednika možeš kupit samo plastiku
yakuza_stinger Zato je testiranje platio 1600 HRK.
fensisuperstar Pa imaš to na PC-u IZDAICOOOO!1!
Zero Ravenous od Archa za budilicu
Haha, pa šta je ovo, imali smo svi iste budilice Taj početak diže i mrtve, a stvar je bez konkurencije.
Icek Taj cijeli album je nadnaravno dobar, a bend je neopisiv. Mislio sam da im je vrijeme završilo, i onda izbace Firepower, kojeg sam preslušao jedno 800 puta, obožavam ga.
foggy
FIrepower je uz 5 od Lenny Krawitza jedini album u mon životu kojeg sam slušao Day One
Malo je reči da me je raspametio. Halford je ostario i ne može doseći više neke visine koje je prije imao, ali je na Firepoweru pokazao što još može i još uvijek je metal god. Firepower se uredno barem jednom tjedno glasno vrti dok radim na kompu. Upravo sada također, gazdarica mi mislim jebe sve po spisku što trešti metal u osam ujutro
Icek Je, fali mu visine, ali sa 70 može i duplo gore i ne bi mu zamjerio. Stvarno su napravili album kakav nisam očekivao, a opet 100% njihov i novi gitarist mi je totalno drag, nisu izgubili niti malo Judasa iz svoje povijesti. Uf, šta bi to bilo kad bi Rob mogao što je prije mogao. Meni je isto novi album dio tjednog repertoara, a Necromancera sam skinuo na đitri i isto tak ga i sviram, barem jednom tjedno
Ta tvoja gazdarica treba naučit cijenit što valja
Baš to, za jednog starkelju u priličnim godinama dobro on još potegne glas u visine. Mnogima, tipa Geoff Tate iz Queensrychea je glas već u 40-ima otišao na kvasinu, a na prvim albumima je bio bok uz bok Halfordu. Dovoljno je čuti live in Tokyo 1984 i Queen of the Reich deranje. Ufff
Pazi da ti se ne svidi previše.