Icek nemoj mislit da si u manjini. Moja eklektika skoro pa da ne poznaje granice.

Spotify je radio sad simpatičnu prezentaciju osobnog glazbenog ukusa. Moja unikatnost je bila puštanje Abbe odma nakon Toola 🤣

To je prava konzola.

Kupovao netko u zadnje vrijeme klima uređaj? Treba
mi nešto za stan i nemam pojma koliko ima smisla love zdrobiti na to.

Deadwalker napiši mi veličinu prostora i gdje se nalaziš u RH i dat ću ti dobru klimu za dobre pare.
    tj u kratko ti mi kažeš prostor i kakav si sa vlagom a ja cu zvat svog druga koji radi sa klimama pa ću se tu pravit kad ti dam dobru klimu.
    Eto 😃 iskren

Nekih 80 kvadrata ukupno, no treba mi za dnevni uglavnom (cca 30 kvadrata). Čakovec, vlage zbog monsunskih kiša za izvoz u Saharu.

Deadwalker 2.5 kW dosta za tu kvadraturu, moj rezidentni klima majstor čak preporuča i Vivax, mom puncu je to preporučio i stavili su. Veli da su poboljšali kvalitetu i da su čisto solidne, a nisu preskupe. Ako misliš išta drugo po stanu rashlađivati/odvlaživati osim dnevne, onda bar 3.5 kW, ne manje.

foggy
      Godinama mi je početak Painkillera bio budilica na mobu 😃 😃 😃 Onda znaš KOLIKO volim Judase <3

Icek Haha, i meni. Nije mi se opce bio problem dic kad to svira.

foggy
          Čak mi je bila puno više jutarnje motivacija nego I Feel Good od James Browna 😃

Sad poslušao Painkiller i gazdarica stan pored mi skida svece 😃 😃 😃
          Btw pogledaj ovaj video i prati facijalne reakcije od ženske, dakle rasplakao sam se od smijeha 😃 😃 😃 Gledam video opet i još se više smijem 😃 😃 😃

Icek Uf, ja se najezim svaki put kad cujem stvar, a ne znam ni sam koliko puta sam ju cuo.

Ovakvi videi gdje zenska kakti neki vokal trener nije cula za Judase, daj molim te... I jos mi prcka po pjesmi i prekida ju, digla mi je tlak. Morao sam si pustit stvar bez nje.

Icek kao što ljudi kažu za nju, na njoj se definitivno vidi eargasm.

Tzereen
                Pa da. Na nekim dionicama se vidi da je navlažila gaćice na glas Halforda 😃 😃 😃 Pogotovo u videu za Victim of Changes 😃

Icek ja sam je otkrio kad je secirala Draimana iz Disturbeda na coveru Sound of Silence. Pa mi je bila simpatična i autentična, ali izgleda da ima istu foru na sve.

@foggy
                    All Guns Blazing mi skoro, ali skoro uz bok sa Painkillerom <3 Radi ovog spota sam iđao pogledati film i mio bi je bzvz malo. Ali pjesma jebeno paše uz isječke iz filma 😃

Tzereen
                      Ali meni je ženska skroz zgodna da ga (ju) jebeš <3 Samo meni bi seks s njom bio urnebes ako bi prilikom istog ovakve face slagala 😃

Icek je, zgodna je i slatka. I Simpa.