wooddiebone

au contraire, wooddie!! spomenuo sam upravo harryja pottera jer sam upravo usred knjiškog maratona harryja pottera. da nije ovog europskog prvenstva, siguran sam da me ništa ne bi zaustavilo da jurišam i na +30 celzijusa po ostatak hp knjiga s bosanskim prijevodom. high entertainment.

uopće se neću ispričavat koliko mi se dopada ležerna struktura knjiga i ugodnost njezinih "scena". na zatočeniku azkabana sam btw. (neke od ovih knjiga su kao stripovi bez crteža i tabli. i mislim to kao kompliment!)

Icek

prije svega, nemoj me krivo shvatiti. iznenađen sam i impresioniran (!!) s ovom činjenicom.

s obzirom da si ljubitelj, ne trebam previše detaljizirati. "kind of blue" je jedan od najmonumentalnijih albuma ikad snimljenih, ali, naravno, nije mi milesov najdraži.

"bitches brew". čooovičeee. savršenstvo.

savršen je u smislu da na njega ne treba posebno obraćati pozornost. "bitches brew" je album koji radi čuda "u pozadini". njegov prekrasni fusion zvuk buja i stvara neopisivo cool i opojnu atmosferu. "bitches brew" nije topao album. "bitches brew" je . . . vulkan.

(rekao bih i da svi ostali obavezno bace uho, ali ljudi najčešće nisu spremni. "bitches brew" tako ne preporučam nikome, pogotovo ne onima koji se ne žele dobro provesti. LOL)

Strah me da mi se ne sprijateljiš sa ženom, znamo kakav si s njima.

foggy realno. Kao fol sviđaju mi se njegove frendice a onda me šlata za debelu guzicu.

@buz okej ovo je sad vec....

Fensi ne dira tuđe žene, ali su zato muževi meta.

k prije svega, nemoj me krivo shvatiti. iznenađen sam i impresioniran (!!) s ovom činjenicom.

Ne znam zašto se ljudi čude na moj glazbeni ukus 😃 Volim i jazz i blues, irsku ili afričku glazbu, rap, heavy metal, J-Pop, 80' pop, techno, rave, glam rock, rock'n'roll...ma sve, kako sam koj' dan raspoložen. Mogu dan započet sa Marushom, popodne chillat uz Miles Davisa ili Sinatru i navečer divljat uz Slipknot ili Judas Priest.

Icek nemoj mislit da si u manjini. Moja eklektika skoro pa da ne poznaje granice.

Spotify je radio sad simpatičnu prezentaciju osobnog glazbenog ukusa. Moja unikatnost je bila puštanje Abbe odma nakon Toola 🤣

To je prava konzola.

Kupovao netko u zadnje vrijeme klima uređaj? Treba
      mi nešto za stan i nemam pojma koliko ima smisla love zdrobiti na to.

Deadwalker napiši mi veličinu prostora i gdje se nalaziš u RH i dat ću ti dobru klimu za dobre pare.
        tj u kratko ti mi kažeš prostor i kakav si sa vlagom a ja cu zvat svog druga koji radi sa klimama pa ću se tu pravit kad ti dam dobru klimu.
        Eto 😃 iskren

Nekih 80 kvadrata ukupno, no treba mi za dnevni uglavnom (cca 30 kvadrata). Čakovec, vlage zbog monsunskih kiša za izvoz u Saharu.

Deadwalker 2.5 kW dosta za tu kvadraturu, moj rezidentni klima majstor čak preporuča i Vivax, mom puncu je to preporučio i stavili su. Veli da su poboljšali kvalitetu i da su čisto solidne, a nisu preskupe. Ako misliš išta drugo po stanu rashlađivati/odvlaživati osim dnevne, onda bar 3.5 kW, ne manje.

foggy
          Godinama mi je početak Painkillera bio budilica na mobu 😃 😃 😃 Onda znaš KOLIKO volim Judase <3

Icek Haha, i meni. Nije mi se opce bio problem dic kad to svira.