Icek

Ja uspio dobiti Demon's Souls na lijepe oči 😁

Flipper
Imaš praf. Ali je isto gotovo:
Xbox Series X Giveaway - 19.6.
The form Xbox Series X Giveaway - 19.6. is no longer accepting responses.
Try contacting the owner of the form if you think this is a mistake.

Idem prosetat psa, prodjem jedno 20 metara i cujem da nesto lomi grane, pas se sav najezi, ja se naherim da vidim sto je, vidim nesto smedje, i gledam jel opet divlja svinja sa malim svinjicama da se povucem tiho i pustim ih, kad digne glavu bestija od 200 kila, i pogleda me, medvjed dva metra od mene, kopa neku rupu, mislim si jednim zamahom prosao bi kroz mene ko vruci noz kroz maslac. Dakle usain bolt na steriodima i speedu me nije mogao prestic koliko sam trcala i zakracunala sve postojece portune od kuce.

foggy naravno, nikad nije bez vodilice, ali pokupila sam ju u ruke u sekundi iako ima 35 kila i trcala do doma zato jer sve ju zanima, samo ne kuzi sto je medvjed i sve mora gledat facom ovako
    Koliko puta joj je macka skoro oci povadila jer u sve gurne facu ako ju zanima, necu bi mislit sto bi medvjed napravio.

oxi Uf dobro je onda. Idući put ne idi tam di ima međeda 😃

oxi
        Imala si jebene sreće što ga nisi zanimala pa nije išao za tobom. Nikad medvjeđu okrenut leđa i bježat.

Icek znam, al bila sam jako blizu kuce, i imam srece da se nije snasao dok nas je skuzio, i puko me adrenalin, mogla sam kamion nosit mislim u tom trenu da je trebalo, lako meni je samo bilo u glavi da psa odnesem doma.

foggy kako kad zivim sad 50 metara od medvjeda 😀 neznam, vidjela sam svasta tu, od lisica, lasica, divljih svinja, srna i jelena, medjeda jednom prije dvije godine al iz daleka, ali da ovako blizu kuca dolazi, nije nikad bilo.

Icek nego što?

Meni je ovo savjet u stilu - kad te napadne morski pas, udari ga šakomu oko. Lol. Prvo panično pobjeći, a onda tek razmišljat što se drugo moglo napravit (po mogućnosti negdje na sigurnom).

Ja bih vjerojatno također imao nezabilježen svjetski rekord na 110m s preponama, no da, nikako nije pametno medvjedu okrenut leđa i bježat. No lako biti general poslije bitke. Bitno da se ništa (opasno) nije dogodilo 🙂

Deadwalker znam, kad vidimo tako bilo koju zivinu, cak smo tako gledali divnje svinje jednom, stanemo i cekamo da se organski maknu jer vide da necemo nista, ali stari moj, medvjed je drugi par rukava. Rekoh da sam bila solo samo bi se tiho povukla u natrag, al imam americkog stafforda koji kad vidi nesto sto ga zanima zanemari i cinienicu da mora disat, samo da dodje do toga, a stavila sam joj davilicu jer se drugo susilo jer se pralo. Doslovno se davila u tisini i pokusavala doc do njega. Mislim da se to medvjedu nebi svidjelo. Ovako smo po cesti istrcali 50 metara u dvije sekunde i vristali iza ograde. Stavila bi vam snimku kamere ali bruka je.

oxi dobro si se i snašla. Ja ne znam kako bih živio s činjenicom da mi u blizini kuće hodaju medvjedi 😃

oxi Stavila bi vam snimku kamere ali bruka je

Ne, ne, to moramo sad vidjet.
                Drago mi je da je sve prošlo dobro.

Meni je recimo odmah palo na pamet kak ćeš odsad ić u šetnju sa psom standardno + ak-47
                (znam da nije za zajebanciju, ali eto, oprosti)

maximalni
                NIkad bježat. medvjed rijetko napada iz zabave. Najčešći napadi su zbog mladunaca, ako nabasaš na metar od medvjeda i prestrašiš ga ili ako je mega gladan odnosno mega ljut. Najčešće se medvjed više čovjeka prestraši nego čovjek medvjeda.
                No ako mu okreneš leđa i počneš bježat, predatorski instinkt se probudi i krene za tobom, a medvjeda nečeš samo tako pretrčat. Ako si udaljeniji od njega, polako se i u tišini okrenut prema njemu i povuči se unatrag i tek kada ti njega niti on tebe više ne vidi možeš okrenuti leža i ubrzanim korakom (nikako bježat) napustiti lokaciju. Ako si relativno blizu, suprotno instinktu, treba krenuti prema medvjedu uz što više buke i svjetla (ako je sumrak ili mrak). Nikako medvjeda gađat kamenjem ili nečim, jer ćeš ga raspizditi, a onda te više nema. Samo polako prema njemu, derat se, odvnut muziku na mobu, lampu (ako imaš probbing light još bolje) u oči i hrabro. U 99% slućajeva će medvjed dati petama vjetru.
                Ja sam na Hreljinu (mjesto pored Rijeke) imao nekoliko susreta sa medvjedima i uvijek sam imao sreće da nisam uopće zanimao beštiju pa se povukao, a ja također u suprotnom smjeru. Jednom s frendom po noći naletiti relativno blizu i nije bilo povlačenja. Pali rasvjetu i urliči što glasnije i hrabro naprijed. Medvjed se povukao hrabro poput oxi 😃

Meni je jednom jež pretrčao cestu. Bilo je scary. Pikavi je.

Icek Ja sam na Hreljinu

Cekaj malo koje si ti godiste.