Nekih 80 kvadrata ukupno, no treba mi za dnevni uglavnom (cca 30 kvadrata). Čakovec, vlage zbog monsunskih kiša za izvoz u Saharu.
Blebetaonica 2
Deadwalker 2.5 kW dosta za tu kvadraturu, moj rezidentni klima majstor čak preporuča i Vivax, mom puncu je to preporučio i stavili su. Veli da su poboljšali kvalitetu i da su čisto solidne, a nisu preskupe. Ako misliš išta drugo po stanu rashlađivati/odvlaživati osim dnevne, onda bar 3.5 kW, ne manje.
btw nije moj xbox već od @antkiller1
ima jedan dečko tu živi od mene km, pa sam otišao istestirati konzolu i elite kontroller.
probao sam malo forzu horizon 4. ljudi moj... kakav granturismo ahahaaaaahah
kupujem xbox one x i forzu 5, jebo sliku svoju.
fensisuperstar s ovim kod pravednika možeš kupit samo plastiku
yakuza_stinger Zato je testiranje platio 1600 HRK.
fensisuperstar Pa imaš to na PC-u IZDAICOOOO!1!
Zero Ravenous od Archa za budilicu
Haha, pa šta je ovo, imali smo svi iste budilice Taj početak diže i mrtve, a stvar je bez konkurencije.
Icek Taj cijeli album je nadnaravno dobar, a bend je neopisiv. Mislio sam da im je vrijeme završilo, i onda izbace Firepower, kojeg sam preslušao jedno 800 puta, obožavam ga.
foggy
FIrepower je uz 5 od Lenny Krawitza jedini album u mon životu kojeg sam slušao Day One
Malo je reči da me je raspametio. Halford je ostario i ne može doseći više neke visine koje je prije imao, ali je na Firepoweru pokazao što još može i još uvijek je metal god. Firepower se uredno barem jednom tjedno glasno vrti dok radim na kompu. Upravo sada također, gazdarica mi mislim jebe sve po spisku što trešti metal u osam ujutro