- Uređivano
wooddiebone Nije da me se pita, al ja bi iskreno Jelaša pustio nazad.
U zadnje vrijeme imamo i puno gorih od njega kojima se tolerira više.
Da, imamo tebe na primjer
wooddiebone Nije da me se pita, al ja bi iskreno Jelaša pustio nazad.
U zadnje vrijeme imamo i puno gorih od njega kojima se tolerira više.
Da, imamo tebe na primjer
Super mi je kak mišljenje o Jelašu ima account dvije godine mlađi od Jelaševog permabana.
Jelaš je imao problematične stavove, ali kolko se sjećam (nek me neko ispravi ako griješim) puno je manje bilo konflikta na osobnoj razini između njega i ostalih nego između nekih novijih članova koji su još uvijek prisutni.
Vratite Jelasha razbojnici.
Oćmo pravdu za cara Ghaleona.
Neki problematični članovi kad su u normal modu budu solidni do kvalitetni članovi, koji doprinose raspravama. No takvima je potreban najmanji povod da popizde i naprave iznimno toksično sve oko sebe. I zbog takvih, mnogi normalni odnosno kvalitetni članovi odlaze sa FFA ili ne pišu uopće.
Problematične članove nećemo vraćati, a one koji su ostali ćemo kada jednom zasluže i odstraniti. Jer jedan kvalitetan član kao što je bio Prophet ili john385 su višestruko vrijedniji od deset problematičnih članova koji su ponekad normalni i doprinose kvalitetnim raspravama.
Mislim, ja se vodim time da je prošlo dovoljno vremena da se osoba promjeni.
Uvijek možeš dat još jednu šansu.
Al kužim i modove da se ne mogu bavit bejbisitanjem.
Kak ste me popljuvali ko da ga sam mogu vratit
wooddiebone Mislim, ja se vodim time da je prošlo dovoljno vremena da se osoba promjeni.
Ja sam prvi koji će apsolutno svakome dati šansu i benefit of the doubt. Ali ako član nakon valjda dvije godine izostanka se vrati i nastavi gotovo jednakim tonom radi kojeg je i permabanan, onda mislim da do promjene odnosno rehabilitacije nije došlo. Zar bi trebali dati ponovo 3553 nove šanse i dopustiti da se rasplamsa toksičnost opet? Ne hvala.
Onda sam propustio taj dio.
Icek Dobro se sjećam Propheta i john385. Mislim da su bili jako kvalitetni članovi ( na prošlim forumima) .
Kada se osnovao FFA čak sam i privatnom porukom preko friend liste pozvao johna.
Mislim da administracija radi dobar posao. Posebno FicoLegend. Što se toksičnosti tiče ovo sada je pjesma kako je prije bilo. Naravno još uvijek ima članova koji su izuzetno iritantni. Oni koji konstantno pljuju po svemu i stalno su negativni. Doslovno dođu u topic i ostave govno a ne post. Hvala bogu postoji ignore opcija. Pritom ne mislim na npr. Wekija za kojeg znaš da trola ali nerijetko to radi na smiješan način i puno puta se nasmijem.
Osobno nemam ništa protiv jelaša pošto poznam takav karakter. Nit je on mene zajebavao, nit ja njega. Al razumijem da ima svoje popizditise i da time ljudima ide na kokaru. Šteta jer je JRPG enciklopedija, ako išta.
@wooddiebone ako pod 2 star account misliš na foggyja, i on i Jelaš, ja, flipper, PS2Master i slični derivati smo još od GP-a tamo negdje 2003. po forumima bili. Praktički 18 godina. Damn, djeca tada rođena uskoro idu na faks, now let that sink in heh
Naravno da nisam mislio na njih.
Znam ih isto iz doba Gameplaya.
Mislio sam na Sanadera.
StarFox_N Dobro se sjećam Propheta i john385. Mislim da su bili jako kvalitetni članovi ( na prošlim forumima) .
Kada se osnovao FFA čak sam i privatnom porukom preko friend liste pozvao johna.
Prophet nažalost nikad nije došao; koliko me pamćenje služi on se bio i povukao od forumašenja in general. John je došao ovdje, aktivirao se, no očigledno mu nije pasalo jbg. Nema ga već šest godina tu Takvih iznimno kvalitetnih članova mi je užasno žao kad odu, jer tada forum i forumaši gube iznimnu kvalitetu postova i rasprava. Takvima se i oprosti poneki ispad, kada je 90% postova kvaliteta i doprinos. Zato se recimo PS2masteru opraštalo na Rebootu toliko toga, jer je (tada) bio zaista kvalitetan član koji je doprinosio jako puno forumu; što vijestima, što pokretanju zaista kvalitetnih rasprava.
No članovima koji imaju 25% kvalitetnih postova, informacija i rasprava, 25% je zajebancija, a 50% su svađe, prepucavanje i trollanje - takvi će se ukloniti bez imalo grižnje savjesti. Jer omjer kvalitetnog doprinosa forumu i forumašima, naspram sranja koja radi je nesrazmjeran. Zato su i neki vama dragi zajebanti i odletili, zato će još neki odletiti ne stanu li više na loptu i ne smire se. Jer naspram nekoliko godina unazad, na forumu je zaista minimun toksičnosti i gadarija. Ima ih, ali u nemjerljivo manjem broju nego prije tri, četiri godine. Takav trend normalnije atmosfere želimo poticati i zadržati. Jbg, nekad i fejlamo, ali samo smo ljudi.
yakuza_stinger i slični derivati smo još od GP-a tamo negdje 2003.
Jbt, a ja se osjećam kao metuzalem, a na GP došao "tek" 2008.
Daj mi recite ima li Bugsnax temu?
Nebrem ju naći na mobitelu.
Rekao ti je sad Icek da se ne zajebavaš
Jebo ovaj forum, nisam još dobio ban.
Doci ce i tvoje vrijeme