- Uređivano
Ok i ja to velim samo na široko sam dotakao taj problem veganstva kao njihovu filozofiju ne jedenja životinja jer su po lošim uvjetima uzgajani da što prije dođu do trgovina a mi jedva čekamo da stavimo u košaricu. Ali pojedincima nije čak ni to razlog ne jedenja već samo bunt protiv sistema.
Uvijek se vraćamo do te umjerenosti jer ona je ključ u svemu. Neće se toliko proizvodit ako nećemo imati prevelika usta. Tako se neće ni trebati brzo proizvoditi a uzgoj životinja i njihova briga do ružno je reć klanja ali tako je to od pamti vjeka. Tada će se briga do toga vratit u casual mode ako nećemo trebati toliko.
Uzmi za primjer jedno opg ili čak seosko gospodarstvo, ja ne vjerujem da se oni iživljavaju na svojim životinjama, brinu se za njih više nek za sebe. Samo takva proizvodnja očito nije dovoljna za naše zahtjeve.
EDIT: Još da nadopunim da te ružne stvari oko uzgoja ne daju za pravo veganima i vegetarijancima da su u pravu a mi u krivu i da trebamo prestat jest meso. Čovjek je po svojoj naravi takav kakav je i već će nekako nešto "zaje" i u vezi vege prehrane da ako postanemo svi biljojedi.