chono Ne, ja sam bio pirat do prije 10 godina. 😃

chono Čuvam Orange Box kao blago. I kao neki memento početka kraja fizikalije na PC-u, makar se nakupilo nešto i toga tijekom godina.

fensisuperstar

Njega strijeljat, suca/sutkinju koji je dao takvu kaznu isto. A ako je to maksimalna kazna, onda strijeljat zakonodavca. Tj. ne. Svima doživotno mučenje.

Uvijek sam volio Američki zakon, najviše zbog takvih stvari.

Kurčiš se, glumiš facu, otuđiš nečiju privatnu svojinu, praviš se mali vandal, ajmo 20-30 godina.

Uradiš takve stvari kao taj gore i moliš Boga da te ubiju injekcijom jer ti ne ginu 4 doživotne i redovno guženje u bulju dok se šupak ne rasvjeta ko majska ruža.

• [deleted]

Prije tjedan dana sam promjenio posao i sad me pere depra. Financijski uvjeti su puno bolji nego na starom poslu i nemam se sta zalit na to, ali imam osjecaj da vise nemam vremena za nista, hobije kojima sam se bavio poceo sam izbacivat jer ne stignem, pre umoran sam. Imam osjecaj da mi dan prekratko traje, na starom poslu sam odlazio od kuce u 9 i dolazio kuci u 15h, sad odlazim u 7:30 i dolazim u 17h, radim od pon do subote.

Dodem kuci nemam vise snage za neke aktivnosti, vrijeme mi prebrzo prolazi, navecer vise mi se neda ni plejka palit vec eventualno pogledam film/seriju i to je to.

Socijalni zivot vec vidim da ce takoder patit.

Kako se naviknut na ovo novo 😞

Naviknut ćeš se. Ova prošla situacija je bila izvanredna. Ovo je normalno.

Sterlok

Listam unazad.

Taj tip nije uvek bio vegan već mrcina koja je jela ogromne količine mesa uz minimalno 2 grama kemije u krvi. To su ti novopečeni bilder vegani isto kak Kai Greene, Petar Klančir a do prije par god igla im virila iz guzice.

Jbga sponzori više daju za promociju a i jetrici bolje paše kad bude izmrcvarena nakon toliko staža u bb sportu. Meso je meso i nema tih aminokiselina u veganstvu koje će tebi izgraditi zdravlje i masu, moguće za život neke lijenčine, ovak za muške poslove, familiju i svakodnevne obveze uz bavljenje sportom zaboravi.

Znam po sebi koliko imunitet padne kad radim fasting, detox ili sam u deficitu ciljano, pati snaga, volja a samo smanjim količine mesa.

Disclaimer, imam 74-77 kg i ne konzumiram velike količine mesa no mora biti u prehrani. Svinjetinu kao takvu jedem u izrazito malim količinama. Govedina, piletina, puretina, ribe

Iznimno rijetko nešto domaće sušeno kao delikates, slavonsko po mogućnosti. Neznaju vegani što propuštaju.

[deleted] na zalost to je svakodnevnica za vecinu ljudi sto je katastrofa. U nekom trenutku shvatis da je lova manje bitna i da je bolje imati losiji auto i vise vremena za sebe nego obratno 😉
    Ja od kada radim remote sam se preporodio, i dalje je to radno vrijeme 9-5 ali vise ne gubim min. sat i pol svaki dan na voznju autom i trazenje parkinga po gradu.

moschus od kada radim remote sam se preporodio, i dalje je to radno vrijeme 9-5 ali vise ne gubim min. sat i pol svaki dan na voznju autom i trazenje parkinga po gradu.

To bas svakom pricam, nema te stvari koje me zivcirala kao gubljenje 2h na dan kad sam morao u firmu, trazit parking i putovat po 40min za 4km u Zagrebu. Kada moram do firme, sjednem na bicikl i za 35min sam tamo, i tak vec preko 3 godine.

foggy

Korona i remote rad je najbolja stvar koja se je dogodila u IT-u od kad ja radim i tužno je vidjet da neke firme već polako pokušavaju vraćat ljude u urede. Nikad nije bilo ugodinije radit nego sada, a produktivnost je ostala ista ili se možda čak povećala.

sanzo Osobno radim vise kvalitetnije od dkma jer me nitko ne ometa. Odem u firmi i ne napravim nista. Da, puno firmi, ukljucujuc curinu, vratili su vecinom ljude u urede, rijetko mogu od doma. Ja sam odmah u jeku korone trazio full remote i dobio, tak da sam se osigurao. Ne pada mi vise na pamet radit iz firme osim kad bas moram ili su bitno sastanci

foggy

Ista stvar je i meni, doma sam na miru i mogu se fokusirat po par sati u komadu bez da me netko smeta. U firmi netko priča ili te pitaju nešto i prekinu te. Odem jednom do dva puta mjesečno do ureda kad imam nešto za obavit u gradu i ako mogu radio bi tako do mirovine.

Tocno to sto govorite! Moji su vec poceli prcati da se ljudi sto vise vracaju i ja sam otvoreno rekao shefu da mi to ne odgovara, i ako dodje do toga da bas moramo svi biti tamo traziti cu dalje. Naravno imamo open space office i to mi je bas muka, 20 ljudi na hrpi, jedan hoce muziku, drugi nece, jedan hoce prozor otvoren, drugom smeta, pa klima puse ovom u glavu, onom vruce…. ma uzas…. Ovako doma bez stresa sve napravim i produktivniji sam nego u uredu ali svakog naseg gazdu jako kopa i muci sto mi radimo doma, jesmo li bas 8 sati za poslom ili se dignemo upaliti vesmasinu ili nesto trece :/

Ja jedva čekam dan kada više nikad neću morat radit uovom klasičnom smislu.