Blebetaonica 2
Citajuci forum zadnjih tjedan dana triba bi postati gay vegetarijanac
Ma isusati
Jebati me morete ali isusami necete mi govoriti sto cu isti
Miro gay vegetarijanac
Mislis samo vegetarijanac? :-D
Čitajući ove postove đođe mi želja da okrenem nešto
fensisuperstar Tuhyjevu kokoš na ražnju?
Miro je baš smješan.
-Gej vegetarijanac, dal uopće postoji takav kombinejšn?
Nekad ne tako davno soja je bila popularna kao zamjena za meso i ja sam je kupoval i radio šnicle od toga, ustvari pola soje a pola mesa i bilo to fino pa i bolonjez. Nije baš nešto sa bolonjezom kao ona cocacola zero ili bezalkoholna pivica. Imaš onaj vizualni osjećaj kao da jedeš meso a nije po okusu baš tako. Opet bolje nek samo paradajz.
Da okrenem ovo na drugu temu jer ne miriši mi na dobro !
Morski pas u rijeci nije mi bilo čudno s početka pročitavši naslov, pesek u Rijeci kao uz obalu pokraj grada a kad ono malim slovima rijeci i to u Australiji. Šta morski pas radi u rijeci i dupini? Jel to pismena greška ili koji k.
Strašna tragedija: Tinejdžericu u rijeci napao morski pas, na mjestu preminula (dnevnik.hr)
- Uređivano
TITANXIS Da okrenem ovo na drugu temu jer ne miriši mi na dobro
!
Zasto? Rugamo se, ni ja ni sterlok se sigurno necemo ko kakvi balavi krelci naljutiti jedan na drugog.
Bog te jebo danasnje generacije su izgubile svaku smisao za zajebanciju. Da neki od vas cuju sta si nas nekoliko frendova medjusobno govorimo misli li bi da cemo se pobiti ili bi nas prijavili policiji i ostalim institucijama.
A sta cemo sada? Kad mi jedemo morskog psa to je mucenje, a kod on pokusao pojest tinedjericu to je sta? Priroda? Eto ja sam prirodan i zvacem sve sto hoda, leti, gmize, pliva i skace.
ma znam, i kod mene je tak i još u javnosti pred drugima si govorimo svašta pa nas samo gledaju i još smišljamo foru kao da se ne poznamo međusobno da vidimo reakcije tih ljudi. šta se mene tiče može se pisat ovdje što god se želi ali bez vređanja nekog na osobnoj razini ako ga ne poznaš dovoljno da ne shvati kao uvredu.
neko osjetljiviji bi se mogao naložiti na takvu spiku vas dvojice i u pokušaju obrane svog stajališta rekne poneku više pa na to ide uzvratna loptica i ode sve u krasni lulek a uz to posoji mogućnost neke zabrane.
Stoje 2 pedera i kaže jedan ajmo se igrati
Može čega
Mama i tate
Ok ja cu biti mama
Ajde dodi i popusi mami kurac
- Uređivano
TITANXIS da ne shvati kao uvredu.
Naravno. Zato ako vidis da se netko uvrijedio ispricas se kao ja @foggy kada sam mu povrijedio osjecaje govoreci lose o turn based combatu.
Njemu da sam rekao da cu ga naguziti sigurno se ne bi naljutio, ali sam shvatio da mu je granica na turn based combatu i sad to znam.
Naci naucis kroz vrijeme sta kome mozes reci i to je to. Ako će se sterlok naljutiti na moju zajebanciju o vegetarijanstvu/veganstvu i o tome dali je gay ili ne, onda se to kosi sa onime sto zagovara i to bi znacilo da je full of shit.
Medjutim nije se naljutio i sve pet, a ni ja se sigurno necu.
TITANXIS onda jedeš skakavce i žabe?
Zablji krakovi su perverzija, a i kukce pojedes vise puta i nesvijesno, tako da odg je da.
- Uređivano
Sutra je novi TLOU pa će biti lajanja na mjesec
Bilo bi fora da jednu epizodu posvete veganstvu, npr. Joža bude vegan a da Ela voli industrijske kobase sa domaćim jajima.