jeedah Nestao Jaran https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/nestao-jaran-iz-nocne-more/2437407.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m
TITANXIS jeedah a u vražju mater, kaj se pak sa njim dogodilo? pa kaj je ta emisija baš ukleta jer odlaze svi polako. ne bih volio da je i jajo završil nesretno, nadajmo se da se negdi napil i ne zna di je pa ga i strah se vrnut domov da ga žena za uheko ne povleče.
TITANXIS Kad sam pročitao za ovaj trigger, mam sam pohital da isprobam i baš je cool bilo vidjet kako "grdobina" iskače iz jezera drito na Leona. Del Lago mi je i najomiljeniji boss iz RE4 igre, možda zato kaj je prvi.
Raziel Joj i ovaj Fensi počeo fušerit i levatit pravo. Prvo me taguje, a onda mi dadne pokvaren link. Haman zaboravio kako brat Raza trpa u bulju.
fensisuperstar @Raziel @yakuza_stinger @Heat @TITANXIS ma nije radio link direktno sa foruma ali radi na fejsu. editirao link da bude baš 😃 eto rešeno. jebiga neće embeded
fensisuperstar @Raziel @yakuza_stinger @Heat @TITANXIS ma nije radio link direktno sa foruma ali radi na fejsu. editirao link da bude baš 😃 eto rešeno. jebiga neće embeded
TITANXIS Vidim ja da nekaj ne štima sa tvojim tehnikalijama kad dva put ti komp ispisuje i šalje post, počelo je. Komp je ovladal fensijem, čuvaj se stari. Ti strojevi su fakat zajebani tipovi.