Zero Naselje s čelnikom.
Što vam je uljepšalo dan?
Zero A ako nema status grada, što je onda?
Kaze se selendra.
fensisuperstar Načelnikom. Al ne, to naselje je opet selo. Imam jednu osobu u obitelji koja radi u općini. Nije tako glamurozno kako zvuči.
fensisuperstar Ne znam zašto je problem razumjeti da je općina teritorijalna i ujedno najmanja jedinica lokalne samouprave, obično s više naselja od kojih je i to naselje po kojem općina nosi ime. Koje je selo ustvari. Al oke.
Zero monofunckionalno = selo, polifunkionalno=naselje
fensisuperstar i Hum
Kaiserus Sanzo je naš .
fensisuperstar Iz Cazina kažeš?
Porec je vrh i Rovinj isto tako. Ljudi su susretljivi, hrana dobra, vino ekstra, sta drugo traziti. Bio za novu, @fensisuperstar nisam zvao strah me bilo bola u analnom podrucju
voltriz Novigrad još jači
Negdje početkom godine sam prelomio da ću dati otkaz i bacit se skroz u privatne vode. I eto ga. Već nekoliko tjedana ne radim za bivšu firmu, ali to je bio otkazni rok gdje sam ispucao godišnji. Danas je baš prvi dan službeno i tek mi je sad skroz sjelo. U 10+godina prvo jutro bez mailova, zivkanja, teamsa itd. Blažen i neopisiv osjećaj
Sretno Fenix! Tocno se sjecam tog osjecaja kada sam ja dao otkaz i bacio se u freelance vode, neopisiv osjecaj slobode i olaksanja! S cim se bavis ako nije tajna?
Fenix Imao sam otprilike sličnu situaciju.
Prošli posao koji me ubijao psihički i zbog kojega sam bio jako nesretan.
Dao sam otkaz. Zamolili su me ako mogu ostati još mjesec dana da imaju dovoljno vremena za zamjenu.
To sam odradio. Zadnji dan u 10 do 15h sam obišao cijelu firmu da se pozdravim s ljudima.
Došao doma, uzeo ručnik i direktno na plažu. Ljeto je tek bilo počelo i imao sam neki novac s strane pa sam odlučio uzeti par mjeseci za sebe.
Sama pomisao da se više nikada neću vratiti u onaj toksični cirkus od firme i da sam cijelo ljeto slobodan…
Nikada neću zaboraviti kako sam se tada dobro osjećao.
Uglavnom sretno u poduzetničkim vodama!
moschus zadnjih 8 godina mrežaš, a sad privatno programiram najviše u PHP-u. Na Upworku sam se specijalizirao na Wordpress siteove, ponekad neki dizajn (doduše nemam tu crtu), ali većinom radim plugine i različita okruženja ili pratim dizajnera.
Krenuo s tim negdje u proljeće prošle godine, u početku je bilo rovanje, ali sad više ni ne moram tražit klijente. Zarada još financijski nije na toj razini, ali sudeći po dosadašnjoj putanji i sad kad sam full time unutra, vjerujem da će biti uskoro.
Koja je tvoja priča?