Zero Tri sam mjeseca izdržao. Kad sam htio nešto i raditi, jednostavno je bilo nemoguće. Daleko od toga da volim raditi, ali ako sam plaćen za nešto onda to volim i odraditi.

Fico A dobro sad, nisam u toj teškoj kategoriji, dođe i to na naplatu.

Ja kad dođem radit, udaram ravno 8 sati, bez stajanja. Pogotovo sad kad je sezona. Samo odavno sam već razmišljao o smislu života dok tako koljem posao, a nema neke osobne satisfakcije o tome. Plafon je dosegnut što se tiče mogućnosti, nema prilike za napredak i mogu samo ić dalje negdje drugdje.

Selidba pri kraju, sutra mi još dođe novi madrac i mogu se konačno preseliti u vlastiti stan.

Giphy - Turning Around GIF by HBO Max

Još 2 gableca do godišnjeg, instaliravam sve Monkey Islandove na laptop i nosim sa sobom i posudio Pokemon Legends Arceus za Switch pa ću malo i to na moru igrati pošto s bebom neću moć pretjerano biti na plaži. Lagano igranje na terasi uz hladne pive i tuširanje na dvorištu kad mi postane prevruće. Could be worse.

buz pa ću malo i to na moru igrati pošto s bebom neću moć pretjerano biti na plaži.

hehe, a tebi dobro došlo.

buz: ženo odi ti na plažu i uživaj a ja ću se sad malo žrtvovat za maličku.

žena: baš si srce, neće ti bit problem ha?

buz: ma samo ti odi na plažu bez brige.

TITANXIS buz: ma samo ti odi na plažu bez brige.

Vidi se da si neiskusan. Ne priznaješ da ti to nije problem, već odigraš karte kao da se zapravo žrtvuješ.

Fenix

TITANXIS ja ću se sad malo žrtvovat za maličku.

pa to sam i napisal ali opet nije to dobro, jer žena bi mogla ostat ak je suosjećajna i smetala buzu u igranju.

Žena je, znaš odmah da nije takva

Fenix Ili joj kažeš kak bi ona rekla da je obrnuta situacija: "Ako ti misliš da mi to nije problem, onda mi to očito nije problem."

Pa onda to izvadiš iz naftalina za 14 godina taman dok svira himna Lige prvaka prije finala i napraviš dramu.

Došla policija po metke koje sam našla i normalno čuje se dalmacija kad pričamo, i logično mama od policajca je iz tvog i na pola mog mjesta @Miro

😀 jebemti ova hrvatska je jedno veliko selo

Morali smo uvesti nakon što su vrane istrijebile golube pismonoše.

Što sam ostavio ženu i dijete doma i isplovio sam da se malo odmorim i ja na godišnjem. 😆

buz jebemte bogata. Povedi i mene. Neće biti seksa.

Flipper Neće biti seksa.

Onda ne možeš ići.