sanzo Poreč???
Što vam je uljepšalo dan?
Poreč ne može doć do 20k ni kad pokupi svu okolicu. Mislim da sam grad nema sve skupa 10k. Malo veće selo.
sanzo Poreč ne može doć do 20k ni kad pokupi svu okolicu.
16.607 (2021.) od onda se pol Kosova doselilo u Dekumanovu.
Sa okolnim selima, 8841 samo grad. Mali je porec. Sva ta mjesta kod nas su pocasni gradovi.
fensisuperstar Stari moj, ime općine je i ime naselja koje je središte općine, jel. A ako nema status grada, što je onda?
Zero Naselje s čelnikom.
Zero A ako nema status grada, što je onda?
Kaze se selendra.
fensisuperstar Načelnikom. Al ne, to naselje je opet selo. Imam jednu osobu u obitelji koja radi u općini. Nije tako glamurozno kako zvuči.
fensisuperstar Ne znam zašto je problem razumjeti da je općina teritorijalna i ujedno najmanja jedinica lokalne samouprave, obično s više naselja od kojih je i to naselje po kojem općina nosi ime. Koje je selo ustvari. Al oke.
Zero monofunckionalno = selo, polifunkionalno=naselje
fensisuperstar i Hum
Kaiserus Sanzo je naš .
fensisuperstar Iz Cazina kažeš?
Porec je vrh i Rovinj isto tako. Ljudi su susretljivi, hrana dobra, vino ekstra, sta drugo traziti. Bio za novu, @fensisuperstar nisam zvao strah me bilo bola u analnom podrucju
voltriz Novigrad još jači
Negdje početkom godine sam prelomio da ću dati otkaz i bacit se skroz u privatne vode. I eto ga. Već nekoliko tjedana ne radim za bivšu firmu, ali to je bio otkazni rok gdje sam ispucao godišnji. Danas je baš prvi dan službeno i tek mi je sad skroz sjelo. U 10+godina prvo jutro bez mailova, zivkanja, teamsa itd. Blažen i neopisiv osjećaj